SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#2746. Det blir billigast med bok tryckt i B&W?? --Flâneur!!

För det lilla egna förlaget är det alltid dyrt att trycka böcker i små upplagar?? –och stora färgböcker är nog hopplösa att sälja?? En utväg har seniorplåtis funnit är att trycka i svat-vitt!!

Kan man dessutom få böckerna distribuerade som ”books on demand” så behöver man inte ha några liggande i lager. Amazonägda förlaget ”CreateSpace” har nu gått samman med Kindle direct publishing. Här erbjuds distribution över hela värden via Amazon.com och alla nätbokhandlare!!

Seniorplåtis är ju en fotoflanör och tänkte det kunde va intressant att ge ut en bok med bilder från de två senaste årens plåtande i Lund?? Kindle Direct publishing erbjuder flera olika format och tryckning i färg eller svart-vit. Pappersval är den svaga punkten och bara matt finns att välja på. Med en storlek av 21,6 x 21,6 cm ser boken ut så här:

Bilderboken Flâneur  (ISBN 978-9198514704) av Bob Bovin

Boken är på 76 sidor, men det är bara en bild på varje högersida. Du skulle alltså kunna få in 76 bilder om du villa ha två per uppslag. Det är lagom antal bilder för en bok. Det fina är att boken bara kostar 5 engelska pund!! –hos Amazon uk. Frakt tillkommer. Det är bra bok för kostnaden av en fika!!

Inlagt 2019-01-11 07:19 | Läst 432 ggr. | Permalink
Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.
(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Hej Bob Ett fin tips.
Ha det fint.
/ Bengt H.
Svar från Bob Bovin   2019-01-11 12:37
Hej,
Du har så många bra bilder. Du skulle ge ut en bok med dina gatufoto observationer.
Ha det bra där i stora staden
Bob
Bra med matt papper fick en fin bok med blankt papper den tål inte mina fingrar ...där blev avtryck med en gång...jag hade inte mat på händerna ej smort dessa i heller...lycka till ser verkligen inbjudande ut.
Fick du boken snabbt eller.
Bra måndag på er.
Gun-Inger
Svar från Bob Bovin   2019-01-13 21:06
Hej,
Beställer man via engelska Amazon så trycks böckerna i Polen. Böcker jag beställer kommer inom tio dagar.
Ha det gott
Bob