SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#2748. Den andra boken med mina Fotobloggar!! --från åren 2014-2018??

Det var någon som bloggade om att en bild på nätet alltid på nätet?? –även om du ”suddar” den?? Det må så vara?? –men kan man lita på andra?? –å nätets eviga existens??

Seniorplåtis tvivlar på detta?? –så länge det inte finns ett lagligt antagande av arkiverande myndigheter i landet utom sig?? –så förlitar seniorplåtis sig på att det tryckta mediet?? Där finns det en lag om att pliktexemplar skall inlämnas till universitetsbiblioteken och Kungliga biblioteket.

Tidigare i våras valde seniorplåtis ut de bästa bloggarna han skrivit på fotosidn.se under åren 2011-2013. Det blev över 600 sidor med 309 bloggar med 1050 bilder. Den kan köpas på Amazon uk. På samma sätt gjordes under hösten då 406 bloggar med 914 bilder valdes ut från bloggande under åren 2014-2018 på fotosidan.se. Det blev en bok på 602 sidor som nu kan köpas på samma sätt på Amazon uk.

De två böckerna har totalt 146599 ord!?

Andra delen av Bob Bovins bloggar på fotosidan.se finns nu i tryck

Så länge Kungliga biblioteket och universitetsbiblioteken finns så finns dessa bloggar tillgängliga för forskningen.

Inlagt 2019-01-13 07:27 | Läst 1553 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Intressant projekt. Hur har du gjort? Har du exporterat ut materialet från fotosidan till boken eller har redan från start lagrat bloggmaterialet själv
Svar från Bob Bovin 2019-01-13 09:05
Hej,
Jag skriver alla bloggar i Word-format innan jag lägger in dem på FS. Man kan hämta ut bloggen från fotosidan, men sedan flera år ligger bilderna i ett format som närmast omöjliggör den vägen.
Ha det väl
Bob
Grattis Bob vilket mastodontarbete du gjort här för bland annat forskningen och framtiden. Det är något speciellt att hålla en bok i sin hand istället för läsa på nätet tycker jag i vart fall.
Vilken bra idé du som har så många härliga bra bilder från det liv som levs runt omkring oss.
Amazon har de samma system som Books on Demand eller?
Enbart önska dig lycka till vet du som jag inte bryr dig så mycket om inkomsten från dina böcker för då måste man sälja och trycka på ett annat sätt.
Vi han som sitter med paddan i köket o ser fotboll och jag som tänkte läsa alla de senaste bloggarna i vart fall
hälsar till dig och Ninni
för att önska er en bra vecka i Skåneland.
Gun-Inger
Svar från Bob Bovin 2019-01-13 21:13
Hej,
Kindle direkt publishing (KDP) som ägs av Amazon.com har nog inte samma system som ditt förlag. Allt är digitalt baserat, bara i ett läge granskas boken av människor. Allt hanteras mycket snabbt om man gör rätt.
Hälsa och ha det bra
Bob och Ninni