SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#2801. Utsnitt ur ”verkligheten”?? –alltid en lögn??

Den fotografiska bilden är nog alltid en lögn?? –jo, för den är alltid ett tvådimensionellt  utsnitt av en tredimensionell värld?? Å även det vet vi ju inte sådär riktigt säkert??

Vår värld är kanske fyrdimensionell?? –eller uppbyggd av oändliga strängar?? Det senare begriper vi inte och återgår till bilden.

Det som finns utanför bilden kan vi ju bara ana eller fantisera om?? –å det kan ju va meningen med bilden?? Men för det mesta vill man ju något med det som finns som element i bilden??

Den här bilden talar inte alls sanningen?? –utan det är fritt fram att för dig att koppla på fantasin?? Om du har tid i denna stressade tillvaro??

Nu får det inte komma in fler i Lund anno 2019-03-06

Inlagt 2019-03-07 07:26 | Läst 1726 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Bilden ger verkligen möjlighet för fantasin att skena iväg åt olika håll! /Jan Eric
Svar från Bob Bovin 2019-03-07 09:57
Bej Jan Eric,
Bra att det skenar ibland. Fantasi är något djupt där inne.
Hälsa
Bob och Ninni
Glad - och färgglad - bild! Kanske är den meningslös, alltså i motsats till att vara meningsfull, som du beskriver det? Fast jag tror inte att en bild som får mig glad kan anses vara meningslös😀Hälsningar/ Björn T
Svar från Bob Bovin 2019-03-07 12:13
Hej,
Det håller jag med om. Man blir alltid glad när någon annan blir glad för något man gjort. Å då är det inte meningslöst.
Ha en god dag
Bob
Kul bild! Förutom besökssiffrorna så fastnar mina ögon på metallringarna och kättingarna.. påminner om min barndoms 'knep och knåp lådor' där man skulle försöka få isär likartade metall konstruktioner som synes omöjliga att ta isär.. men det gick oftast, fast man själv inte förstod varför.. inte helt enkla att sätta ihop heller..
Hälsn!
Svar från Bob Bovin 2019-03-07 12:14
Hej,
Här är det nog inte meningen att man skall få isär ringarna. Men man undrar ju varför de är där.
Ha det gott
Bob
En naturlig instellation kanske. Där bildäck och snökedjor?, har kommit till användning, på ett kreativt sätt, nu när snön på södra bondlandet lyser med sin frånvaro.
Ha det fint.
/ Bengt h.
elgenper 2019-03-07 13:25
Tycker det är Lunds Konsthall och Krognoshuset i bakgrunden, så det där med installation låter rätt troligt. Att Konsthallen (om jag nu ser rätt) börjat räkna besökare så här var en nyhet.
Svar från Bob Bovin 2019-03-07 17:41
Hej,
Det är säkert en installation signerad av kommunalkontoret. Kommer ingen snö så får man ju använda snökedjorna till något kreativt.
Ha det gott
Bob
Fräsig bild Bob. Ingen tvekan om att färgen är motivet =)
Svar från Bob Bovin 2019-03-08 07:58
Hej,
Tack. Det är inre så mycket färg i Lund så här års.
Ha det gott
Bob