SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#2806. Vilken dragning??

De unga spelarna i knatteishockyn är verkligen mycket spelskickliga?? –även om de bara är 10 år gamla?? Speltaktik och skridsko- och klubbteknik är på hög nivå!!

Som gäst fotograf vid sidan om rinken får man vara på ”tå” hela tiden om man skall hinna med att få bilder?? Med en modern kamera i sin hand underlättar det mycket att ha autofokus?? Det är möjligt att ha ”följande” fokus på en spelare och bildserietagning. Seniorplåtis föredrar dock att inte ha det.

Seniorplåtis har en Olympus OM-D E-M1II med M. Zuiko Digital 40-150 mm 1:2,8 zoomen. Den är precis lagom för att täcka hela rinken?

De små spelarna är som ja sa riktigt skickliga och många riktigt skickliga med klubba och skridskor. Flera gånger såg man att de kunde lura motståndaren ”upp på läktaren”:

Kålleredspelare drar en motståndare

Inlagt 2019-03-12 07:26 | Läst 1714 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Hej Bob.
Ja det er imponerende hvad de små knægte kan. Det var det samme med vores barnebarn da han var en 7-9 årig fodboldspiller. De ser en masse på TV - i nærbilleder i gentagelser og i slowmotion og det lærer de en masse af.
Herligt billede.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Bob Bovin 2019-03-12 14:45
Hej,
De ser ju mycket mer sport med TV än vi gjorde. De har nog bättre tränare också, vi hade ingen som tog hand om oss.
Ha det gott
Bob
Heja på dig du kan det här...jag har alltid beundrat de som tar sportbilder så som du visar här ...menar när man hinner med i rätt ögonblick.
Sov gott båda ni
Hälsar vi
Gun-Inger