SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#2814. Rapport från Lunds namne?? –corren på besök??

Det säges vara ett samband mellan den akademiska bondbyn i syd och världens ekonomiska centrum London?? –från den tid då vikingarna rådde havens vågor??

Huruvida det kan vara så kan inte seniorplåtis veta?? –han vet bara att det är en mycket spännande stad?? –där på den allt mer isolerade ön??

Den här bloggens corre har bott och arbetat på orten och återvänder gärna. Nu har hon gjort en snabbvisit där och rapporterar att Leica har öppnat en ny shop på Duke Street?? –med ett pampigt galleri och café?? Det senare bara öppet på vardagar?

Leica har öppnat ny shop på Duke street i London (Foto: correns assistent)

Lyxen i London är överväldigande?? –å har man kulor så kan man både bo och shoppa med yttersta lyx?? Det gäller bara att ha det rätta färgvalet??

Lyxen med färg  ton i ton

Nu är ju inte London världens dyraste stad att leva i?? –Paris är värre?? –men utbudet är ju så helt upp åt väggarna?? –med tanke på planetens problem??

  

Inget här hör till livets nödvändigheter

London är en stad som förbereder sig för ”hård Brexit” enligt vad som rapporteras från vår corre. 

Inlagt 2019-03-20 07:24 | Läst 2200 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Skilda världar kan man nog säga! ;) Å det va länge sedan jag va i London, tjugo år sedan, så det har nog hänt en hel del misstänker jag!
/B
Ps. Å runt Vikingatid, så tillhörde väl Skånevikingarna de Danska vikingarna! :)
Svar från Bob Bovin 2019-03-20 10:53
Hej,
Vi funderar på att åter ansluta oss till danerna. Men det lär vara en av de dyraste länderna att leva i. Så vi få väl stå ut med 08 styre att tag till.
Det var nog enklare med kamerainställningarna förr. Det är därför man går tillbaka till de gamla kamerorna på äldre dag.
Det finns just nu en Super-Angulon f4 på Wibergs Leica center. Har du några rapporter om den.

Klapp
Bob
comjam 2019-03-20 11:38
Benganbus 2019-03-20 12:44
Glömmer alltid bort att framföra tack tillbaka från Roffe! :)
Så Roffe hälsar å tackar!

Vad gäller Super Angulonen, så har jag fotat med den tidigare, lånat en sådan, men det var för länge sedan, så det e inget att lita på! Men jag har en positiv känsla kvar i alla fall!

Tittade igenom länken som Lasse sände, och gick direkt på rekommendationer, som ligger nästan sist! Och tycker nog som Ken! Varför jag hoppde direkt till rekommendationer de va nog av två skäl, dels så blir det mycket att läsa hos Ken, dels visar han bilder på optik så man blir köpsugen! :) ;)

Men en sammanfattning, häftig glugg! :)
/B
Svar från Bob Bovin 2019-03-20 13:51
Hej,
Tack för din länk. Jag har läst den tidigare och den är orsaken till att jag letar efter Super-Angulon.
Ha det väl
Bob