SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#2841. Så blir det auktion hos LP FOTO för de analoga nördarna

Nu är katalogen utlagd på nätet med mer än sex hundra objekt att bjuda på?? --för den som är intresserad av gamla kameror och tillbehör?? Några fynd finns det säkert för var och en??

Den internationella marknaden för begagnade kameror är i dag stor på nätet, med eBay.com som den stora draken?? Men det finns också några lokala kvalitetsauktioner på där man kan bjuda över nätet. En är Leica Photographica Auction (tidigare WestLicht Auction) i Wien. Tradera har en hel del kul utrustning för handel i vårt land.

Två gånger per år har LP FOTO i Stockholm auktion och de är kända för att ha bra standard?? –men ända bra priser. Den 27 april är nästa tillfälle för dig som funderar på en bra analog kamera ur årets nya katalog. Det är naturligtvis otaktiskt från seniorplåtis sida att tipsa på intressanta objekt?? --som han kanske själv kommer att bjuda på?? –men t ex den här kommer seniorplåtis inte att bjuda på:

Bra lot (366) hos LP Auktioner den 27 april. Copyright: LP Auktioner

Om du skall ta upp plåtande med analog kamera så kan det här vara en bra start?? –för kanske fyra laxar?? Du behöver inte besöka auktionen?? –du kan följa och buda  på nätet!!

Seniorplåtis har det senaste halvåret köpt in två analoga gamla Leica kameror, tillverkade året 1932, via näthandel. Nu skall det plåtas med dessa?? -men även i fortsättningen kommer många bilder va plåtade digitalt.

Leica Standard (överst) och Leica II

Inlagt 2019-04-16 07:30 | Läst 317 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Vissa bloggar borde förbjudas!! ;)
Jag kommer på auktionen!
Men bara för att titta såklart! :)
B)
Svar från Bob Bovin   2019-04-16 09:29
Hej,
Vi ses. Hoppas utan att bjuda på samma grej.
Klapp
Bob
Benganbus   2019-04-16 09:33
Vi stämmer av innan!
Och kastar tärning om det skulle köra ihop sig! ;)
B)

Innehållskategorier