SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#2873. Odlar man champinjoner på taken?? –i 08 området

De växande samhällena i landet utom sig bebygger ju de bästa odlingsbara markerna?? –i stället för att föda befolkningen?? Bygger man stora städer med bostäder?? Har man tänkt rätt??

Seniorplåtis har sett denna tendens i den lilla akademiska bondbyn i syd under många år?? Här finns fält med den bästa myllan i världen?? Vad gör man?? –jo man expanderar städerna där?? Det är politiker med korttänkt hjärna som bestämmer??

Nu har man hittat en lösning i kungliga huvudstaden, enligt vad vår corre Maria observerat, man har börjat odla champinjoner på hustaken:

Champinjon odling på Riddarholmen anno 2019-05-12

Vid närmare betraktande måste vi dock dementera denna slutsats?? Det visar sig att champinjonerna var truster som takvandrar i den historiska miljön??

Takvandring på Riddarholmen anno 2019-05-12

Nåväl, det var ju för väl att det inte var en champinjonodling på taket?? Det hade varit underligt av två skäl?? Var skulle man få tag i hästskiten till odlingsbäddarna och hur skulle man kontrollera bevattningen??

Inlagt 2019-05-18 07:14 | Läst 296 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Hästskit kunglig finns väl i stallarna där men vatten är beroende av väder så det kan kanske regna bort hela odlingen eller?
Du har så rätt så ...Jonen har i många år varit så upprörd över detta ..han som är född på slätten mitt i Skåne.
Blev ganska bra väder i dag med hopp om samma i morgon
då kan ni njuta av allt vackert där nere
hälsar vi
Gun-Inger

Innehållskategorier