SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#2968. Det är inne nu?? –med flytande trädgårdar??

Turistnäringen blir allt viktigare för landet utom sig?? –vi måste hitta på nya spektakulära sevärdheter i våra storstäder?? Centralorten har funnit det fiffiga?? –flytande trädgårdar??

Det är väl ännu på experimentstadiet?? --får vi anta?? –efter ett skarpsynt avslöjande av hemliga tester vid Skeppsholmen?? Vår Corre Mia har bilbeviset!! –bilden är strängt ”copyrightad”: 

Experiment med flytande trädgård i Stockholm anno 2019-08-23

Babylon hade ju sina hängande trädgårdar?? –ett av de sju underverken?? –å nu kanske Kungliga huvudstaden siktar på unika flytande trädgårdar?? Man har ju, till att börja med, inriktad sig på typiska växter som björk och lönn. Man har också hyrt in en gräsand som står för naturnära, och av EU godkänd, gödning??

Det är ännu inte bekräftat från myndigheterna om transporten av ”Simply the best” GEGG hör samman med denna satsning på flytande trädgårdar?? Man skulle ju kunna tänka sig att det behövs gegga för att få fart på plantorna på pråmen ovan??

Import av den bästa geggan för gödsel i Stockholm anno 2019-08-12

Inlagt 2019-08-21 07:14 | Läst 1606 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Kul minireportage. du kan få ihop det du!
/ Bengt H.
Svar från Bob Bovin 2019-08-21 09:05
Hej,
Ja, Mia ger mig verkligen kul underlag med bilder. Det är bara att spåna som en lantis.
Ha en fin dag.
Bob
Fyndigt, hon har bra koll din 'corre'! Finns en likvärdig flytande liten trädgård på en flotte vid en av båtklubbarna i Årstaviken, där är det en flera meter hög Björk som växer.. den har hela Mälaren med sitt sötvatten som vattenreservoar.. dessutom finns en bänk på den lilla flotten.. möjligen en flaggstång också, osäker på just det.. den ser ut att ha legat i årtionden där!
Hälsn!
Svar från Bob Bovin 2019-08-21 17:55
Hej,
Jo våran Corre är på hugget när det gäller udda företeelser i storstaden.
Så flytande trädgårdar kanske sprider sig med tiden.
Ha det väl
Bob