SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#3097. En boulevardier?? –med hatten på?? –Bengt Hansson

Seniorplåtis hade det spännande nöjet att få en pratstund med en boulevardier?? –fotoflanören Bengt Hansson?? --över drinken Boulevardier på puben S:ta Clara i Gamla stan!!

Du har säkert sett Bengts underfundiga gatubilder i bloggar här på fotosidan.se. I min bildsmak är han en av de bästa gatufotograferna i landet utom sig. Bengt har också en hatt med karaktär?? –lika  spännande som hans personlighet.

Bengt Hanssons hatt och kamera, Nikon Z7, bredvid seniorplåitis lilla GM5

Vi språkade om spännande frågor inom kultur och samhälle. Min Corre Maria kunde vara med de första timmarna och sedan vädrades åsikter om kameror och bilder och konst??

Du kanske vet att Bengt vid sidan av bildkonst också är en välkänd jazz basist?? –som spelat med de flesta kända jazz musiker i vårt land?? –och även lirat med internationella stornamn?? –när de besökt vårt land.

Vi pratade mest om bilder, fotografer, kultur, samhälle och mindre om kameror. Men Bengt tog en bild med sin Nikon Z7, med 35mm glugg, på mina gamla kameror:

Seniorplåtis Leica II med Hektor 28/6,3 och en modernare Panasonic GM5 + Olympus 12/2 Limited Black. Foto Bengt Hansson.

Det blev ett många timmar långt samtal om många spännande synpunkter?? Jag hoppas på återseende och god fotolycka. Tack!!

Inlagt 2019-12-30 07:39 | Läst 1842 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Tack Bob .Det var väldigt trebvligt och givande.
Självklart gör vi om det.
/ Bengt H.
Svar från Bob Bovin 2019-12-30 12:16
Hej,
Ja vi hade kul.
Ha det väl
Bob
Kul att läsa detta, Bob!
Svar från Bob Bovin 2019-12-30 12:18
Hej,
Uppskattas. Bengt är en intressant fotograf. Han är ju nästan nöjd med Z7 kan man läsa på annan plats.
Ha det gott
Bob
Måste nog beställa en sån där boulevardier nästa gång jag är på krogen, undrar om dom fixar det eller börjar slå i nån drinkuppslagsbok - spännande. Gott Nytt År! LO
Svar från Bob Bovin 2020-01-26 08:57
Hej,
Den är väl värd en test.
Smaklig test
Bob