** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#3134. Skit i maten?? –men se upp med vad du äter??

Vi är nog ganska godtrogna i landet utom sig?? –vi tror gott om alla?? Men tydligen får man se upp med vad man äter?? Man tror det är kontroll på allt?? –men så är inte fallet??

Sålunda har ju den kritiska granskaren på TV, Uppdrag Granskning, visat att den vanliga vita drycken inte alls är vit?? –utan kan vara ganska skitig i produktionsledet?? Så tro inte på reklamen:

Allting går att sälja med ………….även med skit

Man kan ju undra hur bra den här reklamen rimmar?? Kanske man skall göra som duvorna?? --välja en mer vegetarisk kost??

Duvorna väljer kanske rätt i Lund anno 2020-01-30

Det är inte utan att man som konsument börjar undra om man kan lita på någon längre?? –någon, eller många, försöker att sko sig?? Man blir rent ut sagt förbannad!! –ibland!!

Inlagt 2020-02-05 07:39 | Läst 1811 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Jag tror att de människor/chefer som tillsätt på de här kontrollapparaterna säkert e mycket snälla, trevliga men mycket, mycket mjäkiga! Litet av en kärriärstege alltså!
Alltså fel person på den här platsen!
Å det jag känner igen när pressen larmar, det e en kommetarer som, "Oj då, så här får det inte vara!"

Och att det e pressen som upptäcker och larmar e väl bara det en katastrof! Vad skall vi ha kontrollfunktioner till då? Det e väl så här det har gått till i de här finansskandalerna, skolskandalerna, och nu Arlas mjölkkor, som ligger i sin egen avföring! Och för att inte vara helt orättvis,
så e det politikerna som styr landet och står bakom det här tillståndet!
/B
Nils-Erik Eriksson 2020-02-05 10:50
Om jag nu refererar till politikerna i den sk. regeringen. Så består den av en samling inkompetenta pratmakare endast inriktade på det egna jaget. Gällande de tjänstemän som har kontrollfuntionen, så gäller liknade.
Det var med vånda jag noterade de två sk. sakkunniga damerna i Uppdrag granskning. Det verkar som om ingen har förmåga eller vilja att sätta ner foten.
Tyvärr, så kan Sverige idag liknas vid droppen på spetsen på svarvspånet, snart så faller den. Tack vare det politiska velandet /NE
Svar från Bob Bovin 2020-02-05 18:13
Hej Bengt,
Det är ju bra att det är någon som upptäckter tokigheterna. Men nog kunde man kräva att de som är tillsatta att kontrollera landets verksamhet borde ha tid att verkligen kolla.
Men vi har väl inte råd med det när cheferna får löner 61 gånger högre än medeljobbaren.

Klapp
Bob
Instämmer helt och hållet med Bengts ochN-E kommentar. Hur skulle bristerna påvisas utan exempelvis Uppdrag granskning media DN, när inte ens de tillsatta kontrollmyndigheterna har en aning om vad som brister i sammhället,och tycks bli helt förvånade när media berättar om olika brister, och svarar typ, så ska det naturligtvis inta vara. Eller standardmeningen. Det här är oacceptabelt.
Eller som sker att kontollmyndigheten ringer upp och säger att den 20 juni kommer vi och kollar om ni har bättrat er, bara så att ni vet det. Hjälp!!!
Bra bilder. Fin stunns i det svartvita
/ Bengt H..
Svar från Bob Bovin 2020-02-05 18:08
Hej,
Ja man blir konfunderad. Men i vårt land är ingen ansvarig, för allt måste ske i konsensus.
Så man kan alltid skylla ifrån sig.
Ha det väl
Bob