SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#3242. En gubbe ska marineras?? –det vet varje ……

Gubbstruttar är ju hopplösa att ha å göra med?? –det vet ju var och en?? –ja, hen?? De har vanligen lagt sig till med en massa kufiska vanor?? –svåra att ha överseende med??

Nu säges det att en svag punkt?? –där chans till attitydförändring kan åstadkommas?? –är behållaren där behandlingen av kostintaget sker??

Om ett tillstånd av välbefinnande kan registreras i denna behållare?? --så är chanserna till omkopplingar i hjärnan betydande?? –och en förbättring kan ske??

En bra ingrediens i intaget till behållaren kan vara en marinerad jordgubbe?? En sådan gubbe kan få fart på gubben i rätt riktning??

Whiskeymarinerad jordgubbe

Inlagt 2020-05-23 07:28 | Läst 248 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.





(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Får ju säga att jordgubben är helt överflödig i just det här sammanhanget. En fin malt och en liten skvätt hyfsat kranvatten (minns att Lundavattnet inte var nån höjdare på min tid...). Sen marinerar den här gubben sig i lugn och njutningsfull takt!

Men 24% blyoxid låter lite tufft...
Svar från Bob Bovin 2020-05-23 11:45
Hej,
Visst en riktig rökig Lagavulin 16 sitter naturligtvis väl en mörk höstkväll.
Men när det nu finns fina jordgubbar från Skåne, så kan man sätta en fin gubbe några timmar i amerikansk whisky.
Gubben blir magisk och whiskyn blir bättre.
Blyoxid är hyfsat svårläsligt i vatten och whisky och ytan och tiden talar för lindrig blyförgiftning.
Skelettet blir också något mer kontrast i.
Ha det väl
Bob