SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#3341. Håll lucka??

Det har ju blivit ett mantra?? –nästan dagligen uppmanar Anders alla svenskar att hålla avståndet?? Å det gäller inte bilkörning?? –utan avståndet mellan individer?? Alltid!!??

Det kan meddelas från den lilla akademiska bondbyn i syd att vi håller avståndet?? –vilket?? –jo, just två meter ??

I matkön gäller två meter i Lund anno 2020-08-17

Det har dock varit svårt att hitta ett slagfärdigt begrepp?? –för detta livsviktiga avstånd?? Eftersom alla i landet utom sig greppar engelskan något sånär?? –kan man använda ett tillrop från London underground?? –MIND THE GAP!!

Gott med ”mind the gap” i Lund anno 2020-08-14

Så nu gäller det för var en att hålla avståndet!! –tills ”the breake through” räddar oss??

Inlagt 2020-08-30 07:13 | Läst 2329 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det är nog bra att det upprepas. Ändå är det ju så att man ofta passerar varandra på närmare håll, åtminstone i dom mataffärer jag brukar besöka är inte gångarna mellan hyllorna breda nog för att passera varandra på ett par meters avstånd. När man betalar får man nästan alltid slå sin kod, det på en dosa som många använt. Fortfarande tror jag tur också är bra att ha, hälsningar/ Björn
Svar från Bob Bovin 2020-08-30 21:45
Hej,
Det finns nog en viss trötthet med dessa 2 meter. I Lund kan vi se att många ungdomar lyder maningarna. Men visst är det oundvikligt att passager för nära sker.

Vi handlar över huvudtaget inte i affärer. Vi beställer över nätet och hämtar utanför butiken. Vi går inte på café eller krogen. Vi har inte träffat våra barn och barnbarn sedan pandemin började.

Det är ingen mental sinekur det vi upplever nu.

Var rädda om er
Bob