SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#3409. Där borta i dimman bor resten av landet utom sig??

Vår Corre har rapporterat från Kungliga Byn i Norr att dimman har ofta varit förhärskande?? –den brukar kallas höstdimman?? På morgon, på väg till jobbet, tog Maria den här bilden??

Vi som lever långt där borta i dimman i landet utom sig har ju ingen aning om var bilden är tagen?? –men eftersom Maria har vägen längs kajerna i närheten av Konungens boning, slottet, får vi antaga att det är i centrum??

En sak är klar, även om det är dimma?? –makthavarna sitter där i centrum?? Å ofta får vi ute i dimman för oss?? --att de inte har en aning om att det bor människor där borta i dimman??

Finns det någon där bort i dimman anno 2020-10-30

Inlagt 2020-11-06 07:45 | Läst 891 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej Bob. Hon är riktigt bra fotograf! Snyggt! Du kan vara stolt!
/ Bengt H.
Svar från Bob Bovin 2020-11-06 08:41
Hej Bengt,
Jag är så glad över att hon vill skicka mig bilder till bloggen. De flesta leder mina tankar någon vart till text. De har ofta en ton jag tycker mycket om.
Båda våra barn plåtar och är intresserade att göra bra bilder.
Ha en fin helg
Bob
Förvirrande men fin bild! Till vänster tycker jag mig se först Skeppsholmen och sedan Kastellholmen med sitt Kastell som sticker upp, sedan en Djurgårdsfärja.. Men högra sidan av bilden känner jag inte igen.. Näe, fredag idag, kanske man ska in i dimman igen..
Hälsn!
Svar från Bob Bovin 2020-11-06 13:09
Hej,
Ja det är nog bäst att gå in i dimman. Jag har ingen aning. Kanske vår Corre går in och svarar.
Trevlig helg
Bob