SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#3422. Nya säkerhetsavståndet vid en av byns krogar

Så var stadsministern syrak?? --för ungdomarna inte håller avståndet?? –utan festar på krog i stora grupper?? Nu får vi inte vara fler än åtta personer i offentliga tillställningar?? Håll avståndet!!

Hur detta skall lösas i de festtörstande grupperna?? –kan man undra?? Men stadsministern gillar inte att någon letar efter kryphål i denna rekommendation??

Seniorplåtis besökte nyligen torghandeln i den lilla akademiska bondbyn och där hade en krog gjort markering för att besökanden skulle hålla rätt avstånd i kön?? Det var ganska stora avstånd markerade?? –men det kanske skulle verka mellan personer i 8-grupper??

Nya avstånd i krogkön i Lund anno 2020-11-11

Inlagt 2020-11-19 07:39 | Läst 1706 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Så där är det.. man får rätta in sig.. Bra pris på en lunch där annars, här i mitt närområde kostar den 105:- ...
Hälsn!
Svar från Bob Bovin 2020-11-19 18:17
Hej,
Rätt, det är mycket billigare ute i vischan.
Ha det väl
Bob
Snart kanske det inte behövs krogköer. Såg på nätet att i Malmö kan man få mat och sprit hemkört från krogen. Hälsningar NL
Svar från Bob Bovin 2020-11-19 18:45
Hej,
Det har funnits mer än ett år här i Lund. Kanske för att det finns mycke studenter.
Ha det väl
Bob
Hej Bob.
Det finns många olika sätt att hantera epidemin. I DK här har det stora temat varit Mink - där infektion har hittats från människor till mink och igen från mink till människor !!! Detta har nu lett till en order att döda alla 14-17 miljoner mink i DK. Hela sagen har hanterats så klumpigt och felaktigt av myndigheterna och regeringen att det idag har lett till ministerbyten!
Med många vänliga hälsningar från Erik.
PS: Jag gillar fortfarande dina färger.
Svar från Bob Bovin 2020-11-19 18:48
Hej Erik,
Det är nog en bra idé avliva de smittade minkarna. Jag trodde de var på avveckling här också. Man ser inga minkpälsar här.
Tack.
Ha det väl
Bob
Erik Madsen 2020-11-19 19:08
Hej igen - Danmark är världens största minkproducent. De exporteras till Kina, där det är den nya medelklassen som är bland de största kunderna. Tillsammans med folket i kalla och norra Kina, där män har minkpälsstycken sydd i sina vanliga vinterrockar. Flera västeuropeiska länder avvecklar minkproduktion eller har redan gjort det. Produktionen och resultatet har också minskat i DK de senaste åren.
Vänliga hälsningar. Erik.