SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#3789. Den fick ju inte plats!!

Detta är ett vanligt beteende i det moderna landet utom sig?? –om inte ”sopan” går in genom ”springan”?? –så får ”någon” ta hand om problemet?? Vi litar blint på ”överheten??

Därför är sopanläggningen i ditt kvarter alltid fullt?? –eller stora sopor går inte ned i containern?? –och då är det självklart att man ställer den bredvid??

För det är ju alltid ”någon annan” som löser problemet??

Den fick inte plats i avfallstunnan i Lund anno 2021-11-20

Inlagt 2021-11-21 07:44 | Läst 1427 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Kommunerna måste underlätta för medborgarna att bli av med grövre avfall. Alla har inte tillgång till bil och kan därför inte ta sig till större avfallsanläggningar utanför stadskärnan.
Hej Bob.
Det där med sopsortering är en disciplin som ställer till stora svårigheter här i DK och Roskilde :-)
Vi har för närvarande 8 olika containrar och 2025 skal vi ha ytterligare 3! Här, där jag bor, har vi inte det vi kallar "storskraldsordning". Det är t.ex. cyklar, hushållsartiklar, möbler, mattor, TV-apparater, datorer m.m. Beboerne ska köra det till den kommunala återvinningsplatsen. Och det går inte så bra med det.. Vi/Jag har har uppmanat dem til att prata med de som har bil, att köra för de som inte har bil. Men förgäves, så att det blir kvar som på din bild och då hoppas man att någon ska lösa det åt dem.
Med vänliga hälsningar från en frustrerad boenderepresentant.
Svar från Bob Bovin 2021-11-21 18:22
Hej,
Vi har likartade problem i i Lund. Man måste köra på egen hand till sopstationen. En del saker kan man skänka till välgörande organisationer, som kommer och hämtar, om grejerna fortfarande fungerar.
Ha en bra vecka
Bob