SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#3965. Meterförstoring på väggen!! –leverans helt OK

Så har då ännu en bild levererats till en nöjd kund?? Det var en meterförstoring av en isbjörn, och den levererades som Crimson Canvas som 20-års present till vårt äldsta barnbarn.

Seniorplåtis kunde fånga en bild från ett facetime-samtal från festen i Gamla stan. Bilden är monterad på spännram för att sättas upp på väggen utan ram, om man vill. Vi valde den tjockare spännramen för en så stor bild. Totalt sett blir kostnaden rimlig för allt arbete hos Crimson, 2 laxar.

Ny tavla redo att sättas upp på väggen

Till festligheterna hörde hemlagad smörgåstårta och chokladtårta från NK.

Födelsedagsfest hos våran Corre Maria för sonen Fredrik, 20 år

Då undrar du kanske hur originalbilden ser ut. Bilden är tagen med en digital Canon för mer än 10 år sedan!! Bildens längsta sida var 4000 pix.

Annorlunda beskuren originalbild till tavlan på väggen

Inlagt 2022-05-16 08:13 | Läst 1245 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Ser jätteläckert ut med käket och storslagen björnbild. Hälsar NL
Svar från Bob Bovin 2022-05-16 17:53
Hej,
Det var säkert supergott och det var födelsedagsbarnets favorit smörgåstårta och tårta. Isbjörnen tyckte nog att det var lika gott med säl.
Ha en fin vecka
Bob
Bilden visar naturen som den är. Inte alltid så romantisk som man kan tro när man ser bilder på vilda djur som tämjts och tamdjur, som gosar med både barn och vuxna. Den romantiska naturbilden är falsk, detta är äkta vara. Man har nån gång sett filmer på björnar som tar en stor älg, och börjar äta på den innan den hunnit dö. Det är sån naturen är, ingen gosig tillvaro.
Svar från Bob Bovin 2022-05-16 18:02
Hej Nils,
Jag tycker det är svårt att se dylika måltider på TV. Men när man ser det i verkligheten känner man inte så. När jag tog bilderna sa några fotografer till mig att de här bilderna kan du aldrig sälja.
Detta har ändrat sig de senaste åren. Numera ser man flera bilder av liknande måltider.
Vi glömmer ofta bort att människan är den grymmaste varelsen på jorden. Vi dödar till och med för nöjes skull och sätter upp huvuden på väggen. Vi skjuter elefanter för att göra prydnadssaker. Vi odlar upp enorma mängder av kreatur med farliga mediciner för att göra hamburgare 🍔.
Ha en fin vecka
Bob