SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#3995. Livet på bänken??

Det kan ju va en dröm att sitta på en bänk i parken och läsa en skön bok?? Dagdrömma sig bort från den grå vardagen?? –med alla sina problem?? Går verkligen detta?? –i dagens kommersialism??

Titta dig omkring och du inser att dagens stadsmiljö?? –knappast är drömmarnas land?? –lika lite som dagdrömmarnas land??

Fotoflanören undrar hur den här unga damen kan leva en stund med sin mobil i denna missär??

En dag på bänken i Lund anno 2022-06-11

Man undrar ju om vi har blivit långsamt avtrubbade och inte märkt hur mycket sämre den urbana miljön har blivit de sista femtio åren?? Det måste vara det samma med politikerna som inte har märkt att den svenska sjukvården är på väg ner i sumpen?? De går ju säkert alla till en speciell vård för makthavarna??

Inlagt 2022-06-15 07:49 | Läst 767 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Hej. Det här kanske räknas som vårdplats i framtidens sjukvårdsplan. Hälsar NL
Svar från Bob Bovin 2022-06-15 22:57
Hej,
Du har nog rätt. Slutstationen.
Ha det väl
Bob
Om hon bara lever i skärmvärlden där, så är det inget problem för henne, just nu. Tänker ibland på när man själv var barn - tonåring så hade man tid att lyssna till de gamles berättelser, de sitter än idag de orden de sade. Arbetat i huvudsak i vården under mitt liv, noterade hur folket längst upp ständigt gjorde tillvaron svårare för de på golvet, lite mer varje år. Hade jag varit frisk nog hade jag fortsatt med något jag läste i tidningen, de skall lägga ned en behandling för svårt hjärtsjuka, ingen som kan köra maskinen längre, jag kunde kört den gratis för nöjes skull (kan maskinen utan och innan) bara för att det är trevligt att kunna hjälpa, men har nog med att ta hand om mig själv och frun.
Svar från Bob Bovin 2022-06-15 22:59
Hej,
Min fru jobbade i vården som avd chef. Jag såg den gradvisa förändringen och den har bara fortsatt.
Vad gör man

Ha det väl
Bob