** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#4031. I've got him "papped"??

Vår paparazzo rycker ut och trycker av?? –när en rikskändis är synig i den lilla akademiska bondbyn i syd?? Här verkar en kändis vara på väg för inköp av skrymmande varor i saluhallen??

Det finns ingen grupp av fotografer som har så dåligt rykte som paparazzo?? –ett begrepp som säges vara myntat av någon som skrev manus till Fellinis film La Dolce Vita?? Det är tvivelaktigt vart namnet kommer ifrån?? –Fellini anser att det är slang för mygga?? --meden någon anger det lär vara kommet från en restaurangägares namn??

I några länder som USA och landet utom sig skyddas en paparazzos fotograferande av kändisar av grundlagen om yttrandefrihet?? –om bilden tas på allmän plats. Bilderna får inte va kränkande och får inte tas i privata rum??

Seniorplåtis har inga skrupler vad gäller plåtande av kändisar på allmän plats?? --som Mårtenstorget?? Speciellt inte i dessa dagar då kändisar plåtar sig själva varje sekund och lägger ut det på nätet?? De är helt enkelt så att många av dem är direkt beroende av att synas?? –och antagligen är de glada för gratis reklam?? Klassiskt är ju Tumbas kommentar till skriverier i Expressen på femtiotalet: - det spelar ingen roll vad de skriver, bara de skriver!! 

Här har vi fångat en rikskändis på bild och det är till var och en att tolka vad han har för sig?? Han har en stor väska att fylla i Saluhallens affärer?? Bland dessa finns den av staten drivna butiken för inköp starka drycker??

Rikskändisen Anders Jansson på väg till Saluhallen i Lund anno 2022-07-19

Inlagt 2022-07-21 07:19 | Läst 645 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej. Den dåligt allmänbildade bloggläsare hade ingen aning om vem rikskändisen var. Men googlade vederbörande och fann att han bodde i Staffanstorp. Vi får vara tacksamma för vår yttrandefrihet - den finns på papperet i alla fall. Hälsar NL
Svar från Bob Bovin 2022-07-21 09:05
Hej,
Kommer du inte ihåg Hipp Hipp när det var poppis. Anders Janssons populäraste figur var ju Tiffany, hårfrisör i Staffanstorp. Anders Jansson bor nästan granne med oss på söder i Lund.
Anders ses ju då och då på film och i TV program. Jag tror att han är rikskändis. Åtminstone i Skåne.
Ha det väl
Bob
Anders Jansson och hans parhäst Johan Wester i Hipp Hipp har jag njutit av både via television och på plats i Lund.

Hälsningar Jörgen
Svar från Bob Bovin 2022-07-21 20:22
Hej,
Samma här, de är mästarens att underhålla. De är roligast på plats.
Ha det väl
Bob
Jo, honom kände jag igen, han är bra! 'Starke man' i kommunen 'Svinarp' var också kul, vill minnas att det speglade en hel del korruption och annat inom kommunalpolitiken..
Hälsn!
Svar från Bob Bovin 2022-07-21 20:25
Hej Jan,
Anders har ett ganska brett spektrum för uppträdande och underhållning. Han kan spela ganska burdusa snubbar,.
Ha det väl
Bob