SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#415. Fotbolls-EM?? –katastrof?? –eller OK?? Action-foto HÄR!!??

Vad tycker du om Sveriges insats i fotbolls-EM?? Tidningarna vältrar sig i katastrofrubriker!! –hur kunde vi ta stryk?? Jag tycker vi ä OK!! –3 mål å bra spel?? Inga actionbilder tidningarna!! –jag har en!!

Lilla Sverige är en förvånansvärt bra idrottsnation!! –trots att få vet var vi bor!! Det beror naturligtvis på att vi är en välfärdsstat!! –ännu?? Det är status att tjäna pengar på idrott!! –annat är det med till exempel forskning?? –eller arbete?? Många svenskar tjänar storkovan ute i världen!! –och gör ett framgångsrikt jobb!! –i underhållningsbranschen?? –sport!!

Det betyder att vi har stora krav på våra pojkar och flickor när de kommer hem och spelar gratis för kung och flagga!! Pressen sätter upp dem på en piedestal och förväntar sig stordåd i alla situationer?? –ingen nation kan ha bättre killar och tjejer än vi?? De glömmer då bort att andra länder med större urval än oss!! –ja, ja, jag vet att Danmark är mindre!!  --skulle kunna va bättre?? –ibland??

I det pågående fotbolls-EM har vi förlorat med uddamål i två matcher!! –grabbarna har spelat bra?? –ja en halvlek var lite nervös!! –å de har haft ledningen två gånger och gjort tre mål!! Sen har de haft lite otur?? –med några snedstudsar?? Framför allt så har de spelat mot bra och kanske bättre lag??

Tidningarna har som vanligt inte haft några actionbilder!! –utan jag fick rycka ut på matchdagen?? –den mot England!! –å ta några riktiga rykande fotbollsbilder!! –så att åtminstone FS skulle få en actionbild av fotbollens Sverige!!

Inlagt 2012-06-17 07:08 | Läst 4368 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Hej Bob, numera kan sportfotograferna styra flera kameror från sin mobiltelefon med snabba serietagningar, och ändå lyckas Du bättre här.
Sverige har förlorat igen och problemet är att vi inte har någon "motor" som styr med exakta passningar. Det är mest synd om alla våra barnbarn som är besvikna,
och mina håller inte på Tyskland istället :<(
Svar från Bob Bovin 2012-06-17 09:40
Tack Wolfgang!
Gissa om jag skulle vilja sitta på på kortsidan med några vita gluggar. Jag skulle inte klara av det tekniskt sett, men kanske en och annan bild skulle trilla in.
Mina barnbarn i Gamla Stan är för unga för att gilla EM. De spelar Wordfeud med assisten Ninni i stället.
Ha det bra
Bob
Hej Bob! Målvakt och nu lagledare,bra bob :)...

Ur landets linjer steg en syn:
jag såg vår tid som död;
dess gravvalv var den mörka skyn,
där vindens klagan ljöd.
Den puls,som sjöd av ordens saft
ar torr och utan slag,
och varje själ var utan kraft
och utan eld som jag.

bra bild....mvh Rolf
Svar från Bob Bovin 2012-06-17 10:14
Tack Rolf!
Lysande dikt. Om du skriver dikten själv, så är du genialisk. Annars är du beläst, som hittar dem.
Nu är jag inte lagledare varken för landslaget eller killarna på bilden, utan jag är bara en humble åskådare.
Ha det bra
Bob