SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#4349. Kontoret på plats??

Den plats du väljer?? Covid pandemin kanske får en bestående följd?? --på livet i landet utom sig. Möjligheten att bli digitalt rörlig i jobbet?? –med arbetsgivarens goda minne??

Det hade vi inte tänkt på?? --att det skulle va möjligt?? En del företag ser väl en vinstchans i att ha färre lokaler?? Man kan ju hoppas att invånarna i landet inser att många jobb kräver närvaro vid grottekvarnen??

I de ”fria yrkena” har nog alltid lokalen varit tillfällig och i det fria??

Hallå! Hallå! Lund anno 2023-05-19

Inlagt 2023-06-03 05:34 | Läst 356 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Stilig bakgrund till samtalet!

Det där med att jobba hemifrån funkar kanske ibland och som under covid ett bra tag. Själv tror jag att det bästa för kontorsarbete är att det finns eget rum eller åtminstone krypin och så gemensamma och så nånstans att dricka kaffe ihop.

Jag är inte rökare och tål inte heller röken, men följde med rökande arbetskamrater ut på lastbryggan och pratade, jag i lovart.
Svar från Bob Bovin 2023-06-03 13:59
Hej Måns,
I vissa yrkesgrupper tror jag på möjligheten att jobba både hemma och på kontoret. Råkar ha så att våra barn jobbar så nu.
Väl i forskningen hade jag aldrig någon bunden tid, mer än för undervisning och senare i administration. Har aldrig rökt och aldrig haft en arbetsplats där det varit tillåtet. På så sätt var jobbet ett privilegie. Men fikarummet har alltid varit mycket viktigt.
Bilden visar baksidan till auktionssalen vid stationen.
Ha det väl
Bob
Hej Bob.
Jag gillar din komp här.
Här i DK finns det flera arbetsplatser som i en eller annan utsträckning har låtit sina anställda jobba hemifrån om de vill och det kan passa in i arbetsuppgifterna. Det är inte alla som vill gå miste om det sociala umgänget med kollegor.
Med många vänliga hälsningar från Erik