SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#4587. Sol å bad å sangria??

Invånarna i landet utom sig är knepiga?? –de har en dröm i livet?? –att någon gång komma till söderns värme?? Helst med ”all inclucive” och drinken i handen i solstolen??

Hur kan vi ha fått detta inrotad i generna?? Genom att rannsaka sig själv?? --så finner man att den första långresan med flyg på sextiotalet som man gjorde var med ett propellerplan till Grand Canaria?? –ordnad med charter av Simon Spies??

Men hur kunde man göra detta val?? –svaret ligger nog i den här bilden??

Drömmen om sol och värme i Lund anno 2024-01-17

Denna bild är lik den som finns i landets mest sedda film av Lasse Åberg?? –du vet Semesterresan med alla klassiska scener från Kanarieholmarna??

Man undrar om den generation som nu växer upp vid speldatorn?? –kommer att ha kvar den genen?? Det finns tecken som tyder på det?? Party står fortfarande högt i kurs??

Inlagt 2024-01-27 02:38 | Läst 476 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ungdomar har aldrig festat så lite som de gör idag. Är just nu i södra Spanien och ser nästan ingen under 30 och då är jag i en surf by och rest kusten up o ner i 2 veckor. Gjorde samma resa 3 månader för 2 år sedan och stötte knappt på unga som reste.
Jag jobbade 10år på Kanarieöarna och såg medelåldern på uteställen öka allt eftersom. Detsamma gäller uteställen i Sverige. Väldigt sällan man ser ungdomarna ute tillsammans och festa. Festival efter festival har dött ut de senaste 15 åren sedan smartphonen kom. Även under mina 8 säsonger på Nya Zealand har jag sett stor skillnad på festandet nu och 10år sedan. Jag jobbar som musiker och bartender sedan snart 25år så jag har sett det på väldigt nära håll i många länder flera dagar i veckan.
Svar från Bob Bovin 2024-01-27 21:37
Hej,
Tack för din kommentar. Du har verkligen haft möjlighet att studera ungdomens festande.
Jag tror att du har rätt. Ungdomarna har andra tankar om hur man skall leva.
Ha det gott
Bob