SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#4612. Orange dominans

Det är slumpen som spelar in allt man gör?? –därför är det så mycket av färgen orange i den här bilden?? Hjärta, apelsin, jacka och tegel föll allt på plats i samma bild?? En ren slump??

Ja, inte har seniorplåtis planerat och komponerad den här bilden?? Han har inte ens tittat i sökaren. Med ett gamalt Canon 28/2,8 på en Techart LM-AE9 på en Sony a7RII är det bara att trycka av för att göra bilden??

Någon intuitiv känsla för att det fanns en bild där fanns det?? Det kombinerat med slumpen?? –gav den här bilden?? Det är ingen AI inblandad i tillkomsten av den här färgkombinationen i orange.

Orange färgkombination på torget i Lund anno 2023-0-17

Inlagt 2024-02-21 07:50 | Läst 467 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
# 4610:
Hej Bob.
Gängkriminaliteten är också ett allvarligt problem här i DK. Innan var det Hells Angel mot Bandidos. Nu finns det olika grupper som kommer från invandrarsamhällena. En av dem hette "Loyal to Familia", som sedan dess har varit förbjuden här i DK.
Det finns flera liknande grupper runt om i DK. I dag har domar faldet mot ett antal unga, som samtidigt riskerar att få sin danska förstfödslorätt avdragen och utvisas ur landet.
Med många vänliga hälsningar från Erik
___________________________________________________
Hej Bob.
En 28 mm passar mycket bra till många saker. Speciellt i denna digitala tidsålder, där man enkelt kan beskära. Jag tänker göra det då och då när jag kommer ut igen.
Du har använt färgmatchningen perfekt här - vare sig det var med flit eller en slump - gillas.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Bob Bovin 2024-02-21 14:31
Hej Erik,
Jag beskär mycket i mina bilder och har alltid gjort så. Färgmatchningen är ren tur i det här fallet.
Ha det gott
Bob