SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#477. Fotoflanören på tekniskt uppdrag?? –med evig väntan?? –Leica avslöjanden??

Fotoflanören fick idag rycka ut med småagenter till tekniska begivenheter?? –helt oväntade avslöjanden fanns på plats?? –vilket förundrade juniorerna?? –som trodde att ”landet utom sig”!! –inte åstadkommit något av nytta??

Den åstäders samlade tekniken av riket finns samlat vid det så kallade gärdet?? –småagenterna hade bestämt att denna plats skulle utforskas??—noggrant?? Assistenten Ninni och under cover agenten fann den typ av bil?? --som de hade som förstabil för evigheters sedan??—en av småagenter?? –med täcknamnet Mackan?? –förevigade denna upptäckt??

Tyvärr avslöjandes de båda senioragenterna å det gruvligaste på detta sätt?? I samlingarna fanns även en gammal hyvens kamera?? –som sades vara den första Leica kameran?? –eftersom detta kunde ifrågasättas togs en bild för att FS skarphjärnor skulle kunna ange vad det är för en modell??

Småagenterna blev mäkta förvånade?? --då det klart påvisades att detta land har haft flera framstående uppfinnare?? –således har följande viktiga objekt sitt ursprung här: skiftnyckeln, kylskåpet, pappförpackningar, dynamiten och syntetdiamanter?? När juniorerna fått så mycke kunskap?? --måste de leka av sig i lekrummet?? Därefter intogs någon skaffning i restaurationen?? –där det blev klarlagt att kampen för brödfödan kan vara tuff i vår natur??

På hemvägen upptäckte vi att den importerade renhållningsarbetaren fortfarande stod och väntade på avfall?? –från en ………?? –hör och häpna --- en lejonstaty!!

Det är helt klart att utbildningen i ”landet utom sig” är av mindre kvalificerad art!! –och speciellt utbildningen för arbetskraft så viktig för vår lokala miljö??

Fotoflanören gläder sig mycket över den omlokalisering som beordrats?? –till sydliga bredgrader?? –om nu transportsystemet det tillåter?? Nästa rapport kan tänkas komma från denna lugna transportform som råder i kodmiljö ”1:a klass snabbtåg”.

Inlagt 2012-08-18 07:06 | Läst 4587 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Jag hoppas att inte teknikutvecklingen i landet ifråga tog slut med syntetdiamanten (som är kanske det nyaste exemplet i agentens lista)??!!
Det är tryggt att veta att renhållningsbrigaden står beredd i fall lejonen inte är toa-tränade!!
Jag tror att du bara vill lägga ut ett villospår med en "fantombild"??? Den liknar inte heller agents profilbild då den är mycket gladare :-D !!?

Ha ett säkert återtåg!!
Johan
Svar från Bob Bovin 2012-08-18 18:56
Hej Johan!
Syntetisk diamant gjordes för första gången av Balzar von Platen i början av femtiotalet. Någon kanske kan berätta för mig om något gjort något sedan dess?
Angående eventuell fantombild, så ler jag ytterst sällan, dock sker detta vid beskådan av en bra eller rolig bild.
Återtåget gick utan förväntad tidsspillan!
Med önskan om bra tid
Bob
Ser ut som en Leica I 1925.
Svar från Bob Bovin 2012-08-18 18:57
Tack Hans-Åke,
Då var info på museum i stort rätt.
Mvh
Bob
Ja, Leica I. Den första var däremot Leica 0.
Svar från Bob Bovin 2012-08-18 18:58
Hej Wolfgang!
Undrar om det finns någon nolla i Sverige?
Ha de bra
Bob
Folkvagnen är från före -49, av kofångare och pressning av motorhuv att döma, samt urtag för startvev. :-)
Leica I fanns i flera varianter, men det här är den första, modell A. Serienumret ser ut att vara fem-siffrigt, så det placerar den väl någonstans mellan -28 och -30.
Svar från Bob Bovin 2012-08-18 18:59
Tack Olle,
För din eminenta kunskap om tyska produkter.
Ha det bra
Bob