SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#516. Den blicken?? –satt!! –eller saknades?? –fotoflanören observerar??

Blickar kan döda?? –nä så illa är det nog inte!! Ibland blir man glad?? --när man får dem?? –å ibland undrar man varför de inte dyker upp?? Fotoflanören kan undra?? –när han kollar vad bilden fångat??

Det är spännande att strosa runt i hemstaden?? –det händer nästan alltid något oväntat?? Kameran sitter där i handen?? –som mitt tredje öga?? Klart att mina vanliga ögon hittar?? –det där som kan bli en bild!! Ofta är det tredje ögat som går in i position!! –redo att skjuta. Tyvärr är det nog ofta slumpen?? –som gör att det blir en ”kul” bild!!

Det här var en morgon på torget i Lund?? –assistent Ninni handlar grönsaker?? Jag ser att några flickor delar ut hembakat?? –som reklam för det de säljer. Troligen för att ordna en skolresa?? Jag är oartig nog att tacka nej?? –skyller på att jag bantar!! –vilket assistent Ninni försöker få mig att göra. Jag följer efter dem och tar några bilder i smyg??

När jag kom hem såg jag vilken blick jag fick av en av flickorna?? Den här bilden tycker jag gör sig bäst i färg??

Lund 2012-09. Olympus E-PL1 + Lumix 14/2,5.

Det vimlar av snygga tjejer i Lund?? –det är en ung stad?? –eftersom det är fullt med studerande ungdomar. Många i övriga landet vet inte om hur detta yttrar sig?? --och vet inte att Lunds Universitet är landets största universitet?? –vad gäller antalet studenter!! Det betyder ju inte att vi är bäst?? –men vi klassas bland jordens 100 bästa universitet?? Det är inte så illa?? –det enda svenska universitetet!!

Det betyder ju kanske att grabbarna i den här staden är lite blasé?? –å kanske höjer man inte blicken så lätt?? Här undrar man ju dock?? –jag hade i alla fall väntat mig en annan bild??

Lund 2012-09. Panasonic GH2 + Lumix 14/2,5.

Inlagt 2012-09-26 07:12 | Läst 5683 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Läckert i färg
Svar från Bob Bovin 2012-09-26 17:09
Tack Stefan!
Färg gör sig ibland.
Ha det bra
Bob