SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#600. Just där i gatan!! –vad händer??

Vad händer!! –ja, det är upp till dig – vad ser du i en bild?? Det är du som skall tolka innehållet?? –och förhoppningsvis så skall det ge ett leende!! Då har jag tagit en bild som betyder något.

Vad jag tycker är faktiskt ointressant!! –men jag har ju tagit bilden och jag har valt ut den bland ganska många och tyvärr är det svårt att ta bort den delen i en bilds tillkomst. Såvida du inte tar bilden själv.

När jag ger mig ut på en flanering med kameran så tycker jag om att använda en kamera som inte är så kostsam. Här i lilla Lund spelar det inte så stor roll, ty rånare är inte så vanliga!! Hade det varit i Palermo!! --så hade det vara ide att ha en billig kamera, kanske en engångskamera!! Det finns ju sådana med film.

Den här dagen tog jag med mig en Olympus E-PL1 med Summicron 35/2 (version 1). En mycket bra flaneringskamrat. Eller??

Inlagt 2012-12-19 07:00 | Läst 4080 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Nu har jag vaknat till igen. Du har mysigt på dina promenader det kan var och en själv se.

Vilka härliga bilder. Den första där en kille kikar när tåget skall gå medan tjejen med envisa hakan spejar in honom med lite överlägsen min. Han har två så söta flickor kring sig men tycks inte märka det.

Medan en spanar in samt funderar antingen om han skall köpa skor eller ge bort skor så kommer en annan med famnen full av en av ett par skor. Som det inte räckte ha skyltfönstret..........

Detta med folk som pratar i mobil är så intressant. Det borde vi vara många som tog sådana bilder och sedan ställa ut dessa någonstans. Det blir säkert en hel del olika stilar även om de gör samma sak. En dag när jag skulle med tåget hade nio av tio sina mobiler uppe. Pratade de inte så gick pekfingret omkring som det hade spasmer hi hi.

Ha det gott dessa dagar medan du väntar på tomten

###¤¤Gun-inger
Svar från Bob Bovin 2012-12-20 10:48
Tack Gun-Inger!
Din tolkningar är så härliga. Precis så vill man ha en respons. Personligt.
Du gläder mig
Ha det riktigt gott
Bob
Gun-Inger Arvidsson 2012-12-20 22:21
Blir du glad blir jag det också.
###¤¤Gun-Inger