SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#760. En bild som bara kan tolkas här?? –å kanske med humor??

Vissa bilder kan bara förstås av vissa!! –man måste ha rätt bakgrund, kunskap och erfarenhet?? –å man måste vara av en viss ålder?? Dessutom måste man nog ha en viss typ av humor?? –bildhumor??

Seniorplåtis har just kommit hem från storstaden, den med dubbelt så snabba rulltrappor!! –den med mycke vatten runt!! –å den med en Gammal stad i mitten?? Den staden med en inmurad runsten, å vilken ryssar flockas kring!!

Den gamla plåtis tycker det är kul att strosa runt, med en kamera i handen?? –å bara iakttaga och förvånas?? Tog en vända till gatufotoutställningen i ett café, på Snickarbacken 7!! –nära Humlegården. Det var iN-PUBLIC och några svenska gatufotografer (CUP) som ställde ut! Utställningen är värd att se!! --i den underliga lokalen med klädaffär?? Plåtis var inte så imponerad?? –för tät och virrig hängning?? Enstaka bilder är mycket bra??

Det var dock inte med inspiration?? –jag gick vidare?? Borde nog ha gått in och sett ”Djävulsbibeln” på KB i stället??

Men så snubblade blicken på en bild?? –som fångades så här?? Är den möjlig att förstå??

Birger Jarlsgatan, Stockholm, Panasonic G3, Lumix 14-42/3,5-5,6.

Inlagt 2013-05-28 07:11 | Läst 7502 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Allt, går fortare i den där Stora staden med vatten.... :) inte bara rulltrapporna...
Vet inte hur jag ska tolka din bild men, han i dörrhålet är ivarje fall ingen direkt och presumtiv kund hos Björn Axén... Men kanske funderar han på att man kanske skulle låta det växa, "för de har ju snygga frisörskor". Även om jag tror att han har en assistent hemma som hjälper till med en såndandär elektrisk maskin... ;)

Tolkat och klart, klippt och skuren... :) //Peter
Svar från Bob Bovin 2013-05-28 10:32
Hej Peter,
Helt glasklart, för dig!
Ha en skinande dag
Bob
Hej Bob!
Om man vet vem och vad Björn Axén är och gör så blir ju bilden dubbelt så rolig!
Mannen har säkert fått flinten polerad och vaxad.
Knorr på bilden!
Göran
Svar från Bob Bovin 2013-05-28 10:38
Hej Göran,
Mannen hade inte mycke till knorr, men kanske han blev en knorr i bilden?
Ha en fin dag
Bob
Livets humor förevigad. Rolig bild. Härligt att hinna trycka av innan bilden är borta. Jag tror att han inte vågar gå in ty det plägar kosta ca 880:- där jag gå in genom dörren. Hur många kronor har inte denne man kunnat använda på annat. Ser att han röker.Där rök den förtjänsten. En bild med en berättelse.
Med vänlig hälsning,
Brigitte
Svar från Bob Bovin 2013-05-28 12:36
Tack Brigitte,
Det var en fin tolkning. Det gläder mig att du finner så mycket, relaterat till händelser i dagen.
Ha en fin dag
Bob
Nyöppnat så nyfiken är han allt... medan han tar en rökpaus kikar han in vad som står på...han skall säkerligen inte gå in där själv ......kanske om han är hantverkare så allt inte är färdigt. Påpassligt tagen..du har säkert en annan fundering gissar jag ...
Ha gosig onsdag på er
Gun-Inger
Svar från Bob Bovin 2013-05-29 07:45
Tack Gun-Inger,
Du är en duktig bildtolkare, som hittar mycket i bilder. Det är betraktarens privilegium att tolka bilden och jag är glad att få respons.
Gosa runt ni också
Bob och Ninni
Gun-Inger Arvidsson 2013-05-29 23:15
Vi har gosat på vars ett håll. Livskamraten bygger upp en modelljärnväg de fick flytta för de blev uppsagda av fyra andra kulturföreningar där de hade olika lokaler i samma industribyggnad...avundsjuka rådde...nu har de fått en så bra lokal på Garnisonen..
jag gosade till Teatersällskapet i kväll för att hjälpa dem skylta om i sin lokal...gillar detta...har med bilder att göra på sitt sätt.
God natt på er
gia