SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#767. Move it, move it?? -–i storstaden??

Det är viktigt att förflytta sig??  --”in style”?? Valet är effektivitet?? –eller bekvämlighet?? Nä, jag glömde att status spelar stor roll, speciellt i en stor stad där ”marknaden” verkar??

Nu har vi först han som vill vara effektiv?? –och komma fram mellan alla hinder som finns i en storstadsmiljö?? Då är det inte bilen som gäller?? –för den fastnar överallt i gatans förändring och överbelastning!!

För att få möjlighet att parkera var som helst?? –så hjälper det att man har en statusfylld bil?? För då måste man ju vara en betydelsefull person och måste visas hänsyn??

Man undrar ju dock hur han med den lilla enkla bilen?? –som verkar putta på den dyra?? –kan ha kommit på tanken att parkera här?? Mitt i maktens centrum!!

Inlagt 2013-06-04 06:05 | Läst 3250 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Lite lustigt, det du beskriver. För det är så!! Det är ett högre tempo, på gott och ont. Några gånger, har jag kommit på mig själv med att nästan, bli tokig på det långsamma tempot i södern. :) Och då är jag ändå en lugn person. De första dagarna är jag "irriterad" på allt och alla, allt som går så långsamt... Och ibland har jag tutat till, men direkt efteråt tänkt, "lugn boy"... :) Du har med fina bilar i dina inlägg. Och här i "maktens centrum", tickar skatterna in, i form av p-böter. Nästan det enda man kan vara säker på. Och en sådan bot, inbillar jag mig, svider mer för en utav bilägarna här. Men det är snyggt parkerat av båda, där utanför Cafét...

Kör så det ryker!! :) //Peter
Svar från Bob Bovin 2013-06-04 12:11
Tack Peter,
Jag har inte förstått varför det är högre fart i Sthm.
Nu kan den billigare bilen tillhöra en VD eller GD.
Ha en lugn dag
Bob
Peter-L 2013-06-04 14:04
Det är kanske inte så lätt att förstå, ändå finns anledningarna där... Men det får vi nog ta över en kaffe/öl/vin. :)
Och det kan bilen absolut göra, men det är nog en på besök från Värmland, Dalarna eller kanske typ Blekinge... :)))
Jag har en lugn dag! :) //P
Har sett det flera gånger nu när jag haft förmånen att åka in till stan, att det är flera gentlemän som fastnat för det lilla enkla transportmedlet Sparkcykel. Har tidigare bara sett barn ute på dessa cyklar men nu som i din bil även herrar i kostym. Tar väl för lång tid att gå.
Den röda bilen verkar dessutom inte välkommen där bakom den dyra, någon har buffat riktigr ordentligt på den.
Svar från Bob Bovin 2013-06-04 12:14
Hej,
För unga män i farten kanske det är en bra cykel, men för oss lite mer senior får det bli vanlig cykel. I Lund har jag inte sett sparkcykel, mer än på jobbet.
Ha det bra
Bob