SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#772. Vem snodde min väl inställda?? --OM-D??

Vem visste att den här kameran?? –min Olympus OM-D?? –var så väl inställd?? –att den var värd  att stjäla?? Våga bryta sig in i ett paket som ligger i väl skyddat?? –i ett statligt drivet förvar??

Kameran Olympus OM-D har en svag punkt?? –nära en skruv?? –som håller ramen kring bildskärmen på baksidan av kameran!! Där uppstår lätt en liten spricka?? –från skruvens fäste. Olympus påstår att den bara förekommer på kameror av tidigare nummer?? –men det stämmer inte!! –för min hade ett högt nummer?? –inköpt förra hösten. Så ta och kolla din kamera!! Olympus lagar under garantitiden??

Jag lämnade in min kamera till Scandinavian Photo i Malmö. Det är hyggliga grabbar där!! --så jag fick låna deras demo kamera under lagningstiden!! Det skulle ta 2-3 veckor. Efter den tiden ringde jag och frågade var kameran var?? Det visade sig att den blivit stulen ur emballaget?? –på Posten?? –mellan Olympus och Malmö!!

Inte så kul, det hade tagit mig flera dagar att ställa in den kameran!!–till min stil av foto. Nåväl Olympus lovade att ge mig en ny kamera, när grabbarna i Malmö förhandlade med generalagenten?? Mycke riktigt efter några veckor till kom det en ny kamera till Scandinavian Photo.

Nu hade jag ju glömt bort hur man gjorde?? –så det tog mig två dar till att få en användbar OM-D, men vem har min gamla välinställda kamera?? –utan batteri!! Om du ser bilder med filnamnet _BOBXXXX, så är de från min kamera??

Den nya OM-D kameran verkar vara ok!! –ty bilden från ett gammaldax köpcentrum i Malmö?? –tagen med Body Cap Lens f8?? –ser ut så här!!

Inlagt 2013-06-09 07:27 | Läst 6419 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Tråkigt, jag jobbar med inställningarna på min.
Ändrar och försöker hitta det som jag trivs bäst med
Svar från Bob Bovin 2013-06-09 10:51
Hej,
Ja det är trist, när man tror att man hittat rätt inställning, t o m med fokus peaking.
Ha det bra
Bob
Vad tråkigt, och som du skriver så är det oftast inte själva prylen som är bekymret, för det kan man skaffa en ny. Det handlar mer om den personliga tiden man lagt, och den är verkligen borta!!
Jag undrar hur många reklamationer posten har? Vi beställde en ny PC till jobbet... den dök aldrig upp. Posten.
Det va säkert posten i Malmö, inte Lund... ;)) Ha en bra dag! //Peter
Svar från Bob Bovin 2013-06-09 11:56
Hej,
Posten verkar ha problem, med bovar. Var i Posten är de svaga punkterna? Jag undrar hur det går till?
Ha en fin dag
Bob