SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#397. Loreenfeber! --sälja Sverige?? –då får vi nog städa!! –ett besök i 08??

Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Nu när vi är kända i hela Europa?? --så vädrar politikerna en chans!! --att sälja in Sverige till mer turister!! Vid ett besök i 08-området blev jag varse, att då får vi börja städa först?? –vem vill besöka en sopstation??

Det är ju vällovligt att våra folkvalda vill göra vårt land turistvänligt. Det är ju redan en av våra bästa inkomstkällor?? –eftersom vårt land bjuder på mycket fin och nästan orörd natur. Vi är det enda landet i världen?? --som är så generöst att bjuda på sig, genom att ”allemansrätten” bjuder på mycket. Så det första blir att lära gästerna att den lagen också betyder ett ansvar!! –att inte skövla!! –och att inte skräpa ned!!

Ingen vill besöka en soptipp!! --så vi måste hålla vår natur ren. Vi måste också tänka på att behålla en naturlig natur!! Våra skogar skall vara opåverkade skogar!! --och våra vatten skall vara rent vatten!! Vår luft skall vara så ren som möjligt!! –det vill säga skall vara renare än den är idag!!  

Många turister besöker bara våra storstäder och Ullared!! –vilket betyder att de är här för att shoppa!! Det får de gärna göra!! --helst om de köper inhemska produkter. Det betyder att vi skall hålla våra städer snygga och rena. Ingen vill ju besöka en soptipp!!

Vid ett kort besök i vår huvudstad råkade jag passera de folkvaldas hus?? –Riksdagen, kallad i folkmun!! Det hade nog gjorts ett försök?? --av kungen och undersåtar?? -- att få det att se vackert ut?? –men det var en soptipp!! Utanför demokratins högborg!!

Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4


Glädjande nog, lade jag märke till att cykelstråken var tätt trafikerade!! –så till den grad att det var lätt att bli överkörd?? Även välklädda gentlemän tycks cykla?? --och i något fall såg man att de använde utrangerade cyklar från ”totalförsvaret?? = armen!!

Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Inlagt 2012-05-30 07:22 | Läst 7989 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
En diskussion om var ESC skall hållas 2013 - drar nog läsare till bloggen?

Stockholm *naturligtvis* eller Göteborg eller är det Malmös tur eller är inte Västerås det självklara svaret???

Ha de'
Johan
Svar från Bob Bovin 2012-05-30 09:10
Hej Johan!
Västerås är ett utmärkt förslag, eller Kiruna.
Ha det bra
Bob
Varför inte i Ishotellet?
Svar från Bob Bovin 2012-05-30 12:36
Hej Wolfgang!
Mycke bra men det är lite för litet som det är nu, men man kan ju bygg större.
Ha det bra
Bob