SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#501. Det är få förunnat?? –att ta på sig den tröjan?? –eller MTB stillbild??

Man blir så glad?? –om man gillar cykel?? –också med lera = MTB!! –när en ung tjej får ta på sig den regnbågsfärgade tröjan som visar att hon är världsmästare i cykelåkning!! Vilken ära för Alexandra Engen!!

Världsmästare i sprint!! – i MTB genom stadsmiljö?? –dä ä nått!! SVT skall ha all heder när de visade 30 sek i sportspegeln!! Alexandra Engen visade fina spurtegenskaper!! Även gamla cykeltidningen DN har en bra bild från spurten!! Moderna tider med MTB i Österrike!! –gav alltså en svensk världsmästarinna?? –det händer inte så ofta?? –Susanne Ljungskog var väl den senaste, med VM i landsvägscykel!!

Dä stundar ju VM i Valkenburg i Holland den 15-23 september!! –å ni som minns förstår att det er en perfekt ort med traditioner?? –ty Harry Snell, IK Ymer från Borås, tog här vår senaste regnbågströja i linjelopp för män, 1948?? Fast numer får vi nog lita mer på tjejerna!!

Plåta cykel är jättekul?? –och sedan det begav sig på femtiotalet!! --då jag plåtade mest?? –har ju det snabba digitala kamerorna?? –och gjort det möjlig att ta helt andra bilder än på den tiden?? Med 10 bilder per sekund så får man ett helt annat urval?? –man får  bilder man inte ser vid fototillfället!!

Jan Bovin @ Bockstensturen 2012. Canon EOS 1D III + 100-400/4.5-5,6 L IS @ 100.

Inlagt 2012-09-11 07:00 | Läst 3870 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver