SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#969. En kändis vardagskväll?? –i oglamouröst hantverk??

Vi tror ofta att kändisar lever ett liv i sus och dus?? –TV och pressen spär ju på detta?? –sanningen är en annan. De dväljs i ett hårt arbete på obekväm arbetstid??

Vi blev klara över detta när vi såg en annons?? –Carl Jan kommer och signerar sin nya bok, i vår lilla närbutik?? Vi trodde att det var nått fel?? Var skall han få plats?? Han skulle sitta där sena timmen efter 7, –och det brukar inte va så många i butiken då.

Vi har uppskattat Carl Jan i många år för hans information om vin och hans inflytande inom matkulturen i landet!! –och vi hade träffat honom i Engelshyttan i Bergslagen för fyra år sedan.  Jag har skrivit om detta tidigare här i bloggen. Vi tänkte att han kunde få en kopia av bilden vi tog då. Samtidigt kunde vi tänka oss att köpa hans nya bok.

Mycke riktigt, där satt han, den välklädde professorn och godsägaren och signerande sin bok vid ett litet för högt bord?? Det var en lång kö!! Han pratade en bra stund med assistent Ninni och signerade boken och vårt foto!!

Inlagt 2013-12-23 06:56 | Läst 2425 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Det är bra att du dokumenterar och tar oss ur villfarelsen att kändisar lever ett enkom lyxliv.. Det är skönt att se att även de är i närbutiken... Men jag tror nog att boken va en täckmantel... ;) Jag tror helt enkelt att han tränar, eller att det på något sätt va en anställningstest... För att snart ta över efter ICA Stig. Jag tror nämnligen att 2014, kommer att bjuda oss ICA Jan... ;) Ett lyft för sortimentet med mat för Gods som koja...
Och ja, åter igen, det är i Lund det händer... :) Men nu får ni njuta av huvudstaden!! Snart lär det smälla i era krokar... Ha en salutfull dag, du och Ninni!! //Peter
Svar från Bob Bovin 2013-12-23 12:44
Hej,
Höjdarna finns kring köttgrytorna. Så lär det förbli.
Installerade vid runstenen hälsar
Ninni och Bob