SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#701. Den här kan ha hamnat fel?? –eller kanske rätt??

Ingenting förvånar längre?? –man kan stöta på vad som helst?? –var som helst. Döm aldrig något efter vad du ser?? –det yttre talar inte om något, om det inre?? Var försiktig när du dömer!

Det var en gång en vaktmästare, som blivit av med sin ”gaffeltruck”?? Han letade och letade!! –å så fick han syn på den nere i entrén!! Där stod en yngling i träskor!! ---slitna jeans!! --en enkel T-shirt, som stramade!! --och lastade stora lådor på gaffeltrucken!! Han började släpa lasten mot hissen?? Vaktmästaren tänkte att han skulle statuera ett exempel?? –och förklarade att man skulle be om lov om man skulle låna hans truck!! Förlåt sa den unge mannen!! –jag skulle bara köra upp mina grejer till kontoret?? –däruppe. Jag kanske skall presentera mig?? –jag är den nya professorn här på avdelningen!! Vaktmästaren tappade hakan!! –det var den nya chefen!! –han läxat upp!! Den unga professorn tog inte illa upp?? –han är en glad gamäng!

Efter denna lilla sanna saga skall man ta det försiktigt med att döma hunden efter håren?? Därför är jag lite försiktig med att dra några slutsatser om den här bilen och dess ägare?? Även om den här bilen kostar strax under 2 mille?? –så kan ägaren mycke väl handla på coop!! Fast för hundra år sedan var det nog inte så sannolikt??

Gamla stan. 2013-03. OM-D + 14/2,5.

Inlagt 2013-03-30 07:18 | Läst 7160 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Läcker kärra är det i alla fall =)
Svar från Bob Bovin 2013-03-30 07:57
Hej,
Den ser häftig ut. Den har ju rätt initial också.
Ha en fin påskafton
Bob
Bentley Coupé, den är vacker.
Svar från Bob Bovin 2013-03-30 20:28
Hej,
Hade ingen aning om vilken model det är.
Ha det bra
Bob
Det syns på de som går där att bilen är något att se ................livskamraten har berättat för mig att detta är en bil som inte så många har..........jag tycker den ser vacker ut i formen men annars förstår jag inget av detta....jag förstår mer att du återigen fick en härligt gatubild med korna som också är lite nyfikna...är det på bilen månne eller rent av kanske på dig..hi hi.
Ha gosig dag i morgon på er
Gun-Inger som nu måste hoppa i sängen och fixa klockan.
Svar från Bob Bovin 2013-03-31 08:12
Hej,
Det är en sådan bil många villa ha. Assistenten och jag har ett annat ideal, från sextiotalet. En grön Porsche och en grön sedelrulle med silverklämma i skjortfickan. Vi hade en röd skalbagge, då.
Kossan kanske inte ville va med på bild.
Själv skall jag kurera en förkylning med 5 timmar cykeltävling på TV.
Ha en fin Påskdag.
bob och Ninni.
Gun-Inger Arvidsson 2013-03-31 09:19
Lycka till hoppas du också kommer i mål....hi hi..--------------honung i whisky lär vara bra helst med i the.....