SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#2307. Gemensam transport?? –på miljövänligt sätt??

Vi måste tänka om?? –när vi skall transportera oss från en punkt till en annan?? Då är det ingen tvekan att cykel är det bästa transportmedlet?? Apostlahästarna fungerar också för medeldistans??

Lyckligtvis tror jag att ungdomarna börjar förstå detta?? –då cykel blir allt vanligare att se i städerna?? –och nu börjar nog politikerna förstå detta?? –under av alla under, kan man tänka??

Samåkning är naturligtvis att föredra?? –så att effektiviteten och platsutnyttjandet vinner på detta?? Detta visar ju de här två ungdomarna på ett föredömligt sätt?? Va, är det mot lagen?? Ja, ja, har du hört talas om resursbristerna hos en viss myndighet??

Spätta på cykel i Lund anno 2017-09-16

Inlagt 2017-09-27 07:21 | Läst 4307 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Tänker på det här ibland när jag cyklar ner ( 1 km ) till köpcentrum för att handla. Hur många inom i kilometers radie cyklar till affären. De flesta skyller nog på att jag ska handla så mycket. Det är inte heller anpassat för att cykla dit. Vi ska handla mycket om det ska bli någon lönsamhet.
Kul bild och träffande text som vanligt. Lite mer luft i bakdäcket nästa gång så kommer det att gå lättare.
Sten
Svar från Bob Bovin 2017-09-27 08:35
Hej,
Du är ett föredöme som cyklar till affären. Om man handlar varannan dag blir inte lasten så stor. Om man har tur kan man kanske ha gångavstånd till affären.
Ha det bra
Bob