SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#2686. You Can’t Trust A Man With A Gun??

Med den här råa travesteringen?? --av texten i en låt i musicalen Annie Get Your Gun vill seniorplåtis protestera mot jakt med åtel?? En tredjedel av de skjutna björnarna hade otillåten mat i magen??

Nämligen mat från otillåten åtel?? Man har till och med hittat åtlar som har marshmallows och Nutella utlagt för att fånga björn.

Uppenbarligen kan man inte lita på alla jägare i det här landet?? Personligen anser seniorplåtis att det är tveksamt om man skall jaga björn över huvud taget i vårt land?? Bara i nödvärn borde man få fälla björn??

Kan man leva sida vid sida med björnen i Alaska så borde vi kunna gör det här också?? I Alaska finns stora nationalparker där jakt är förbjuden?? I dessa områden kan man se björn ofta och de är inte rädda för människorna?? –de vet att de inte blir beskjutna?? Seniorplåtis med assisten Ninni har upplevt detta i Brooks Camp i Katmai. Här kan man möta en björn på nära håll utan att de anfaller:

Grissly mammor med smånallar i Brooks River, Katmai, Alaska

Inlagt 2018-10-29 07:25 | Läst 5291 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Visst kan man lita på jägarna. Dom skjuter alltid i nödvärn. Skulle det inte vara i nödvärn så är det naturvård dom ägnar sig åt.
Sten
Svar från Bob Bovin 2018-10-29 11:29
Hej,
Kan dä va så välordnat?
Ha det gott
Bob