SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#2745. Provsmaka är toppen??

Gratis smakar alltid bäst?? Å numera när representationsjulborden inte förkommer på seniorplåtis meny?? –så får det duga med affärernas smakbjudningar före jul??

Utan att skämmas så kan seniorplåtis skryta med att var något av en expert på smakprov i affärer?? Under en månads jobb i japanska storstaden Sendai var det ”dukat bord” varje kväll i stadens varuhus. I källaren fanns en gigantisk varumarknad med alla sorter fisk- och kötträtter?? –till avsmakning!! Där blev seniorplåtis en igenkänd gäst?? Avdelningarna skrattade glatt åt den underliga gästen som gillade allt??

Till seniorplåtis stora glädje bjöds det strax för jul på ”stjärnkocks” tillverkad nystekt fisk för avsmakning i Saluhallen i den lilla akademiska bondbyn i syd.

Fisktest i Saluhallen i Lund anno 2018-12-15

Inlagt 2019-01-10 07:30 | Läst 1430 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Hej Bob. Varför inte smaka av. Men i Stockholm på Hemköp vid Hornstull Invaderas ibland smakproverna av tanter, vilket gör det omöjligt att komma fram.
"GOD" morgon.
/ Bengt H.
Svar från Bob Bovin 2019-01-10 07:52
Hej,
Man får snällt ställa sig i kö. Tanterna är viktiga i vårt samhälle. Vi har problem med tisdagar då det är procent på Coop och är man sen blir det kö.
Ha en fin dag
Bob
Hej Bob så mysigt se dig gilla fisk för avsmakning..gissar den smakade bra...det ser inte ut som där är så många som det brukar vara när något är gratis åtminstone i vår lilla by.
Nu natti natti till dig o Ninni från
oss båda
Gun-Inger
Svar från Bob Bovin 2019-01-11 08:51
Hej,
Det var en riktigt god fisk. Saluhallen i Lund är en guldgruva för mat och dryck.
Hoppas ni har en fin morgon
Bob och Ninni