SLOW PHOTO <=> EFTERTANKE OCH NÖJE

#2815. Mer bevakningskameror?? –lite överdrivet här??

Vapenrån utförda av ungdomar i Stadsparken i den lilla akademiska bondbyn i syd i tidig kväll?? –förskräcker invånarna i byn?? Allt fler ropar efter mer kamerabevakning!!

Det är delade meningar bland experter om detta hjälper?? –men likafullt ökar bevakningen?? –något som gläder Axis i Lund?? –som bygger ut till ett jättekontor?? Axis grundades i forskarbyn Ideon för länge sedan, men numera är Sony storägare.

I storstäderna i vårt land blir det allt vanligare med bevakningskameror?? –men i det här fallet är väl bevakningen en aning överdriven??

Utökad kamerabevakning i Lund anno 2019-03-19

Inlagt 2019-03-21 07:26 | Läst 1746 ggr. | Permalink

"Hej Bob. Hur kommer det sig att bevakningskamerorna är urusla. Ryckiga bilder svartvitt, suddigt. Varför. En fråga kanske till nya fråga Lund ps Eller är det så att man måste ställa bländare och skärpa manuellt. Hi hi! Ha det Bra. /Bengt H."


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Nedskräpningen kostar stora pengar, det gäller att komma på förövarna.
Sten
Svar från Bob Bovin 2019-03-21 14:57
Hej,
Ja de är verkligen kostbara för kommunen. De skulle straffas med samhällstjänst med skräpplockning.
Ha det gott
Bob
Kanske är det en hörna där företrädesvis män under mörka kvällar uträttar sina behov.. ett inte helt ovanligt beteende..
Hälsn!
Svar från Bob Bovin 2019-03-21 14:58
Hej,
Det är straffbart att pinka på stan, men vem skall haffa dessa marodörer. Polisen sitter ju vid skrivbordet enligt GW.
Ha det bra
Bob
Bra för kameraövervakningsföretagen om inte annat, svenska företag behövs. Fast tråkigt med de ökade brottsligheten att det behövs mer övervakning. I vårt område har rån mot ungdomar och barn ökat lavinartat. Lämna dyr jackan hemma säger polisen och följ med barnen då de ska på träning, känns inte som någon trygg framtid.
Svar från Bob Bovin 2019-03-21 15:00
Hej,
Ungdomsrånen är ett gissel även här nere. Man kan bli rånad i vår Stadspark mitt på dagen.
Ha det väl
Bob
Hej Bob. Hur kommer det sig att bevakningskamerorna är urusla. Ryckiga bilder svartvitt, suddigt. Varför. En fråga kanske till nya fråga Lund
ps Eller är det så att man måste ställa bländare och skärpa manuellt. Hi hi!
Ha det Bra.
/Bengt H.
Svar från Bob Bovin 2019-03-21 18:40
Hej,
Jag tror att Axis kameror blir bättre och bättre. Frågan är om vi landet utom sig har råd att köpa de bästa. Dessutom måste vi följa EUs upphandlingslagar. Å då måste vi kanske måste köpa från Rumänien.
Bra att du får bra glugg i båten i alla fall.
Ha det bra
Bob