"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Det man inte känner till brukar gå bra!

Förra året så var det dags att gräva bort ett land i min trädgård. I landet som skulle grävas bort så stod en ganska så pampig rosenbuske av äldre snitt. Jag gick lös ganska så hårt på den utrustad med kraftiga handskar, sekatör och spade innan jag till sist lyckades att flytta den taggiga och ganska så tunga växten till sitt nya tillhåll några meter bort. När rosenbusken hade stått på sin nya plats ett par dagar så kom min svärfar förbi, han var genast snabb att påpeka att den där rosenbusken snart skulle tyna bort och dö, för den sortens rosenbuske gick minsann inte att flytta hur som helst. Jag svarade honom att det man inte känner till brukar gå bra!

Efter en del vattnande och gödslande så har nu rosenbusken repat sig ganska så ordentligt och har nu spirat ut i full sommrig glädjeblomm igen efter sin vinterdvala. Det man inte känner till brukar gå bra!Finns det någon läsare som vet vad det är för sorts rosenbuske som jag har i min trädgård?

Fotona är endast nedskalade i photoshop annars ser de ut som de gjorde när jag tankade över dem till dataapparaten!

Imorse gjorde inte ordsstävet morgonstund har guld i mun skäl för sitt namn för mig, trots Zlatans eminenta mål igår kväll som bäddade för segern mot Grekerna. Ett intensivt och morgontrött stressigt letande efter min försvunna plånbok, tog död på all guldsmak i min mun. Till sist hittade jag plånboken, men jag hann inte med tåget utan fick åka buss i 50 tråkiga minuter de sju kilometerna som jag har till mitt jobb... Jag tycker att Jönköpings länstrafik (JLT) borde byta ut haren i sin logga mot en snigel istället.

Dagens låt: Push Push - Loyd and Devon

//Chasid

Postat 2008-06-11 06:44 | Läst 13755 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera