"Måla med ljus"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Deadlinen födde en ny profilbild!

Igår satt jag och skrev färdigt en krönika till ett magasin, som vanligt jobbade jag mot klockan för att hinna färdigt med krönikan och ladda över den på en ftp-server innan deadline. En krönika ska även illustreras med ett foto på den som har skrivit den och då jag är ganska bra på att undvika kameror så blev det en riktigt djupdykning i arkiven. Till sist hittade jag ett foto på mig som passade till krönikan. När jag var färdig med fotot, packat ihop det med krönikan och skickat iväg det på ftp´n. Tänkte jag att det här fotot har jag vidare användning för och gjorde även en liten och en stor webbversion av fotot till min fotosidan profil och till min portfolio.

Man kan säga att deadlinen födde en ny profilbild, profilbilden finns att beskåda i större format här nedan. Den uppmärksamme läsaren har säkert sett att jag även justerat texten i min presentation till bloggen. Nu står det: "Frilansande journalist, fotograf, grafisk formgivare, originalare, informatör och samhällsdebattör. Det som jag skriver i min blogg är mina högst privata funderingar och tankar".

Det har varit en hel del debatterande om hurvida Fotosidan ska tillåta porrbilder eller inte. Jag tänker inte själv spinna vidare på detta ämne i min blogg utan skriver istället under på Johan Ericsons välformulerade text i ämnet: Borde Fotosidan införa V.I.P.(läs P.O.R.R.) medlemskap?


Mikael Good © Mikael Good, 091110


Nu ska jag kasta mig över nästa reportage, ett reportage som förhoppningsvis kommer att publiceras över ett uppslag i en morgontidning mot mitten av månaden. Bildreportaget är dött - länge leve bildreportaget :)

Dagens låt: We´re an American Band - Grand Funk Railroad

//Chasid

Postat 2010-03-02 09:57 | Läst 5666 ggr. | Permalink | Kommentarer (6) | Kommentera