"Måla med ljus - Les Grands Moments"

Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Utställningen Greetings From Latvia visas på Lastbil 2010 på Elmia, Jönköping

Min utställning Greetings From Latvia kommer att visas i Hoppets Stjärnas monter på lastbilsmässan på Elmia i Jönköping den 25-28/8. Jag återkommer med mer information om detta i bloggen om ett par dagar.

Genom att ställa ut på lasbilsmässan breddar jag mitt koncept att ta utställningen till folket, då den tilltänkta målgruppen inte tillhör de mest vanliga fotoutställningsbesökarna. Tidigare har jag som första fotograf ställt ut enligt konceptet på ett IKEA varuhus och jag har även ställt ut för en bred publik på Gallerian Port 9 i Ö-vik. Arrangörerna räknar med att det kommer uppemot 40 000 besökare till lastbilsmässan och av dem kommer kanske 2000-3000 att se min utställning!

Tanken med utställningen är att den ska väcka debatt och att fler ska få upp ögonen för den djupa ekonomiska krisen som har drabbat vårt östra grannland Lettland. Våra svenska storbankers vanvettiga utlåning i bl a Lettland har spätt på krisen och detta tillsammans med en eventuellt svensk politisk inblandning på toppnivå kan vara en anledning till att det talas relativt tyst om den lettiska krisen i svenska media.

I och med samarbetet med Hoppets Stjärna ges även en möjlighet att direkt kunna ge en gåva till utsatta familjer i Lettland eller köpa en tavla för 1200 kronor där all behållning kommer att gå till Hoppets Stjärnas arbete i Lettland.


© Mikael Good, 2010

//Chasid

Postat 2010-08-07 21:32 | Permalink | Kommentarer (4) | Kommentera

Innehållskategorier

  • Intresse - Konsertfoto
  • Intresse - Reportage / Situation
  • Intresse - Svart-vitt

    Arkiv