Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Extol framkallade den rätta festivalstämningen



För tillfället har jag sadlat om från socialreporter till festivalfotograf för Gullbrannafestivalen utanför Halmstad. Det är kul att göra något helt annorlunda på sin semester även om det innebär att jag behövde bli tonåring på nytt för att orka med det höga tempot, de tvära kasten och de sena kvällarna, men än så länge har "Bamse" hängt med ganska så bra i festivalsvängarna trots mina 46 år!






Jag är evigt tacksam att jag packade ned mitt 17mm. Det är tätt och tajt på många av konserterna och det är svårt att komma åt med längre "telen" än 17mm! När allt lugnar ner sig och jag ha fått sova ett dygn eller så kommer jag att sätta mig ned och gå igenom mitt material. Jag har lovat alla Extolfans att skriva ett referat från konserten och ladda upp bilder på mitt flickrkonto. Jag kommer inte att hinna göra det innan nästa vecka. Men jag vill ändå ge er ett litet smakprov från konsertern som var Extols första på 7 år och den första på 10 år med Ole Børud i sättningen. Extol spelar inte musik som jag lyssnar på till vardags men de bjöd på en bra show och har hängivna fans, vad mer kan en festivalfotograf önska?





Det här är inte mina bästa bilder från Extols konsert men de får fungera som ett litet smakprov inför vad som komma ska.

Text och foto: Mikael Good

Inlagt 2014-07-05 09:54 | Läst 11699 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Extol > X-tol, ja det var en leendeframkallande rubriksättning :)
Mikael Good 2014-07-05 12:49
Tack för din kommentar Magnus!
Ibland är det ganska så tydligt att jag arbetat som redigerare 😊
/Mikael Good
froderberg 2014-07-05 12:55
"It takes one to know one" :)
Sista bilden, Chewbacca?

;-)
Coola bilder särskilt den första är explosiv.