Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

En djupdykning i minnenas arkiv



Barnen och jag är förkylda och hemma från skola och jobb. Jag utnyttjar tiden till att sortera upp bilder, anteckningar och artiklar som jag skrivit. Sedan 2004 har jag varit på en hel del reportageresor runt om i världen. Många bilder och texter har publicerats i olika medier och en del har även översatts till tyska, engelska, norska och finska!

När jag tittar på bilderna kan jag inte låta bli att le över alla fina minnen och alla medmänniskor som jag har fått möta och skriva om. Jag är full av tacksamhet över att jag har fått vara med och ge dem ett något lite bättre liv genom de gåvorna som Gud har gett mig. Jag hoppas att jag ska få möjlighet att göra fler reportageresor och på så sätt få vara med och tjäna fler utsatta medmänniskor. Men fram till dess får jag fortsätta att dyka i minnenas arkiv och fiska upp ett och annat kärt minne och dela med mig av det.

Ett av de mest uppskattade reportagen som jag gjort handlar om ryska Lisa som jag mötte i St Petersburg för ett par år sedan. Det publicerades i Junia Magasin och har haft över 40 000 inklick i mina bloggar. Men framförallt fick det vara med och bidra till att att en ung kvinna som inte hade någon framtid fick tillbaka både hopp, livskraft och framtidstro: http://chasid68.blogspot.se/…/12/en-trygg-famn-for-lisa.html

Text och foto: Mikael Good 

Inlagt 2016-09-09 12:35 | Läst 8996 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Värdefullt!
- hawk