Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Geten som är känd från radio, TV och tidningar

Du har säkert hört talas om att man kan ge bort en get i Julklapp efter diverse debattprogram i radio och TV! Kanske vill du också ge bort en get till någon behövande i julklapp men du vet kanske inte riktigt vart du ska vända dig? Då ska jag tipsa dig om vart du kan hitta geten som är känd från radio, TV och tidningar:



Gå in på: http://www.hoppetsstjarna.se/stoed-oss/julklapp.html och klicka dig vidare.

Fotointresserad som du säkert är undrar du nog vem som har tagit fotot på den leende geten? Det är jag som har tagit foto och du behöver inte oroa dig för att jag släpade in den stackars geten i en studio, jag valde istället att frilägga geten från bakgrunden, visst det är en manupilation men i detta fallet helgar ändamålen medlen, jag ville ju inte att den lilla geten skulle bli stressad eller fara illa bara för att jag skulle få en bra bild, att djur mår bra är också viktigt för mig och därför valde jag att skapa en vit bakgrund i Photoshop denna gången!

Fotot på geten har jag skänkt till Hoppets Stjärnas kampanj och det har redan hjälpt till att samla ihop såpass mycket pengar att många fattiga medmänniskor på Haiti har fått en get och det tycker jag är kul :)

Faktum är att mina foton och texter har fått vara med och samla in flera hundratusen kronor till mina fattiga medmänniskor detta året och det är något som gör mig lite stolt och rak i ryggen :) Det är kul att hjälpa andra :)

Dagens låt: The Staple Singers - I'll Take You There

//Chasid

Inlagt 2009-12-15 15:21 | Läst 4152 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Bra tips. Vi köpte höns istället. Webaidshop hette det, tror jag.
Glömde ge dig en elogé för din insats. Men samtidigt är det en stor glädje som ligger bara i detta att man kan göra något för en annan människa. Hoppas att det ska bli allt fler som upptäcker det.
Svar från Chasid 2009-12-15 19:02
Det är sant! Det ligger stor glädje i givandet och de vore kul om fler kunde upptäcka det :) Kan man hjälpa en människa då har man varit med och räddat världen!
//Chasid