Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Passa på och se en fotoutställning av hög internationell klass på A6 i Jönköping

Jag har tidigare skrivit om att fotojournalisten Dennis Thern ställer ut tolv stycken foton från Haiti på A6 köpcentrum i Jönköping. Nu är utställningen på plats och den finns att beskåda vid Expert- och Stadiumbutiken på A6. Passa på att se en riktigt bra utställning med Haitifoton av den mycket engagerade fotojournalisten Dennis Thern.



Utställningen består av 12 stycken foton i storlek 30x40. Du kan köpa bilderna som ingår i utställningen. Priset är 1200 för en bild inkl. svart syrafri passpartout eller 1500 kronor inkl. en vit ram från Gallerix i storlek 40x50. Behållningen från försäljningen går till Världens Barn 2010.

Kontakta: Mikael Good på telefon 070-499 26 11 om du är intresserad av att köpa en tavla.


Mikael Good agerar curator för utställningen och ser till att alla bitarna faller på rätt plats. Mikael kommer att finnas på plats vid utställningen under lördagen.


Helt klart är det en vägg som skulle kunna permanenteras som en utställningsvägg. Jag ska ta ett snack med ledningen på A6 om det imorgon!

Jag har även författat en del frågor till en tipspromenad som kommer att gå av stapeln på A6 imorgon och jag kan inte undgå att ge er en förhandsglimt på en av frågorna :)

FN:s konvention för barns rättigheter har utarbetats av UNICEF men vem var den drivande kraften och visionären bakom konventionen.

1.    James P. Grant
X.   James Newell Osterberg
2.    John Anthony Genzale

//Chasid

Inlagt 2010-09-24 16:15 | Läst 8084 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver