Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Top Five Photographers

Det är många som gör topp fem eller topp tio listor över olika saker och företeelser. Själv så gör jag gärna topplistor över min favoritmusik. Men jag trodde aldrig att jag skulle hamna på någons topplista.

För ett par veckor sedan skickade en asiatisk dokumentärfotograf en lista på sina fem favoritfotografer till mig, listan är som följer: 1. Cartier Bresson, 2. Sebastiao Salgado, 3. Josef Koudelka, 4. Mikael Good, 5. Steve McCurry. Även om jag själv inte tycker att jag platsar i det gänget så måste jag ändå medge att det känns lite hedrande att mitt namn hamnade på hans lista :-)

Med det skulle kännas ännu mer hedrande om jag fick möjlighet att åka ut på fler jobb. Av fem förväntade reportagejobb vid årets början har hitills bara ett blivit av och det verkar tyvärr som om jag inte kommer att få åka på några fler reportageresor i år... Det har onekligen varit de stängda dörrarnas år för mig vad gäller arbete och nu hoppas jag att den stora dörren åter ska öppnas på vid gavel för mig. 

Min marknadsföring har trots allt fungerat ganska så bra och mina bilder har fått en del internationell uppmärksamhet. Ett av reportagen som uppmärksammats är Meetings in the middle of China som jag gjorde i december 2004. Om du klickar på bilden så kommer du till det reportaget. Det är inte heller omöjligt att jag kommer att ställa ut Meetings int the middle of China på ett galleri i Jönköping inom en snar framtid. Jag återkommer med tid och plats i så fall.

Klicka på länken nedan om du vill läsa mina inlägg eller länka till min blogg utan att behöva störas av all reklam. Som bonus får du se min blogg ungefär som jag själv vill ha den: chasid68.blogger.com

Dagens låt: Brodway Jungle - Toots and The Maytals

//Chasid

Inlagt 2011-11-15 09:07 | Läst 5499 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Fint sällskap du hamnat i med den äran .... Kul med sånt erkännande!
Monica
Svar från Chasid 2011-11-15 13:12
Tack för din kommentar Monica :)
Visst är det ett fint sällskap som jag har hamnat i och det är alltid kul att mina bilder uppmärksammas men jag känner ändå att jag inte riktigt hör dit.
//Chasid
Grattis, du får frottera dig riktigt ordentligt! Läser ofta din blogg med stor behållning!
//Ewa
Svar från Chasid 2011-11-16 10:55
Tack för din kommentar Ewa :)
Det är alltid kul att bli uppmärksammad men det vore bättre om jag fick jobba lite oftare.
//Chasid