Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

American Outsiders

Om ett par dagar kommer jag att publicera en längre artikel på engelska i min blogg om en av de mest spännande och socialt engagerade dokumentärfotograferna som jag hitills har stött på. Han är fortfarande ganska så okänd för den breda massan men han förtjänar verkligen att få kliva fram i det fotografiska rampljuset på grund av sitt engagerade arbete bland de minsta och svagaste grupperna i USA.

Min målsättning med artikeln och med kommande artiklar om fotografer som jag mött och i visa fall blivit vän med via nätet är att försöka få igång det fotografiska samtalet på Fotosidan. Jag kommer att skriva artiklarna på engelska för att en bredare grupp utanför Fotosidan också ska kunna ta del av dem.

Artikeln är publicerad och finns att läsa här: american-outsiders-by-photographer-tom-stone



Konsten att se cool ut när man äter melon © Mikael Good, 2011

Klicka på länken nedan om du vill läsa mina inlägg eller länka till min blogg utan att behöva störas av all reklam. Som bonus får du se min blogg ungefär som jag själv vill ha den: http://www.chasid.fotosidan.se/blog/index.htm

Dagens låt: Big Mama Thornton - Ball and Chain

//Chasid

Inlagt 2011-10-29 09:00 | Läst 7635 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Synd att man inte kan engelska.Hade varit kul att läsa.Jag gillar att läsa om fotografer bakom kameran.Inte om kameran.
FH Kenneth
Svar från Chasid 2011-10-29 17:06
Hej Kenneth
Du kan översätta texten till svenska med hjälp av Google Translate och jag lovar dig att det inte kommer att stå ett ord om någon kamera i artikeln :)
//Chasid