Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Chasid tar semester från bloggen

Hej vänner nu tar jag semester från bloggen på Fotosidan och jag kanske återkommer med nya spännande inlägg i mitten av augusti. Under semestern ska jag försöka att lufta den Tri-X laddade japanska Leican på lite olika ställen i landet och jag kommer kanske att visa upp resultatet i en blogg nära dig framåt hösten! Men framförallt ska jag njuta av sommaren och försöka få tag på ett riktigt arbete så att jag har lite mer än ett par hundralappar över när räkningarna väl är betalda...


(c) Mikael Good, 2010

Om du vet med dig att du kommer att sakna min blogg i sommar så läs gärna mina gamla inlägg, du hittar dem här: http://www.chasid.fotosidan.se/blog/index.htm

Som avslutning bjuder jag på ett par goa semesterlåtar!

A Holiday From My Vacation - Imperial State Electric
Vacation - John Mayall & the Bluesbreakers
California Vacation - The Game
Firmament Vacation - A Soundtrack Of Our Lives

Spamma lugnt och använd zoom i sommar så att du inte behöver ta dig upp ur hängmattan i onödan :-)

//Chasid

Ps: Håll dig borta från verklighetens folk de är både farliga och likriktade!

Inlagt 2010-07-08 14:32 | Läst 5854 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Lura på folk onödiga zoomvanor så där. Sola med omsorg och håll dig borta från Sommarland
Svar från Chasid   2010-07-08 20:43
Hej Micke och tack för din kommentar!
Det är aldrig fel med en sommarzoom :-) Men jag lovar att jag ska sola med omsorg och Sommarland det håller jag mig bort från :)
//Chasid
Ha en riktigt skön semester Chasid
Kram Lena
Svar från Chasid   2010-07-08 20:44
Hej Lena och tack för din kommentar!
Jag önskar även dig en skön semester Lena!
//Chasid
Ha en riktigt skön och trevlig semester och sommar, Mikael!

Mvh, Rei
Svar från Chasid   2010-07-08 20:45
Hej Rei och tack för din kommentar!
Hoppas att du också får en trevlig semster och sommar!
//Chasid
Helt underbart!

Jag håller mig i drömmens verklighet så länge solen lyser och havet brusar sin underbara sång!

Hängmatterealism är en bra sommarfilosofi.

Kram
Helena
Svar från Chasid   2010-07-08 20:47
Hej Helena och tack för din kommentar!
Solen lyser och havet det brusar i den verkligheten som jag är i just nu :)
Zoomar är bra på sommaren de passar bra in i min sommarfilosofi :)
//Chasid
Du får säkert en strålande semester. Men särskilt önskar jag dig lycka till i sökandet efter inkomstmöjligheter. Bara du inte behöver offra din frihet, ty frihet är det bästa ting ...
Svar från Chasid   2010-07-13 17:13
Semestern har varit mycket lyckad hitills :) Förhoppningsvis kommer jag även att få ett nytt eller gammalt jobb innan vintern kommer! Trots att jag är arbetslös så är min frihet kraftigt inskränkt pga våra "kära" politikers beslut... Sverige har blivit ett kontrollsamhälle där sjukskrivna och arbetslösa per automatik ses som fuskare... När jag har semester och inte belastar A-kassan så måste jag ändå redogöra för vad jag gjort på min semester... Jag vill ha ett jobb så att jag får tillbaka min frihet!

Jag intervjuade en kvinna i Riga förr förra året, hon tillhörde de priviligierades skara under sovjettiden, nu levde hon i svår missär, jag frågade henne om hon inte saknade sovjettiden, hon tittade mig allvarligt i ögonen och dröjde lite med sitt svar innan hon sa: - Jag har förlorat alla mina privilegium men jag har vunnit friheten och friheten är mera värd än alla privilegium!
//Chasid

Innehållskategorier

  • Intresse - Konsertfoto
  • Intresse - Reportage / Situation
  • Intresse - Svart-vitt

    Arkiv