Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Fotojournalisten Dennis Thern ställer ut foton från Haiti på A6 köpcentrum i Jönköping


Guipson, Les Palmes, Haiti © Dennis Thern

Du har säkert sett dem förut, Dennis Therns gripande bilderna på barn från världens alla hörn. Nu har du chansen att se 12 stycken bilder från Haiti av fotojournalisten Dennis Thern på A6, köpcentrum i Jönköping. Bilderna kommer att hänga på väggen vid Expertbutiken som ligger vid den södra huvudentren fr o m den 24/9 till den 25/9. Dennis bilder ställs ut i samband med Apkul höstfest som arrangeras i samarbete mellan A6 köpcentrum och Världens Barn, lördagen den 25 september.


Esméralda, Marigot, Haiti © Dennis Thern

Dennis Thern är en fotograf som regelbundet reser till världens alla olika hörn. Han har jobbat mycket för Hoppets Stjärnas räkning och har dokumenterat deras arbete vid deras olika projekt jorden runt. Dennis är mycket engagerad i haitiernas situation och har varit i Haiti vid ett flertal tillfällen. I början av oktober kommer Dennis att åka till Haiti för att dokumentera återuppbyggnadsarbetet efter jordbävningen.


Hästpojkar, Marigot, Haiti © Dennis Thern

Dennis har varit publicerad i en mängd olika tidningar och magasin: Café, Res, Allt Om Resor, Allas Veckotidning, Amelia, Expressen, Aftonbladet, Metro med flera. Dennis har även deltagit i många fototävlingar i Sverige och Asien och har fått flera bra placeringar.

Dennis är ansluten till Scanpix, Skandinaviens största bildbyrå.

Dennis Therns blogg
Dennis Therns hemsida

//Chasid

Inlagt 2010-09-22 13:23 | Läst 8621 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver