Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

I Believe In Miracles

De senaste tre åren har jag haft en del kortare och längre anställningar. Det som är intressant med de olika anställningarna är att jag både har fått och klarat av att jobba på toppen av min förmåga. Det har varit mycket lärorikt och utmanande för mig att jobba som reporter, fotojournalist, mediatränare, redigerare, informatör/kommunikatör och att från scratch lära mig att använda sociala medier i marknadsföringen för olika kampanjer. Utöver de jobben som jag har haft så har jag även ett stort socialt engagemang. Jag har fått vara med och lyfta människor i både Lettland och Ryssland till en bättre framtid.

Det enda som jag ångrar är att jag inte vågade ta det här steget mycket tidigare. Jag behövde bli varslad från mitt arbete som annonskreatör för att jag skulle förstå vad jag egentligen är riktigt bra på och ska arbeta med. Innerst inne vet jag att jag brukar ro olika utmaningar i hamn men jag har varit trygg i min fasta anställning och har därför inte vågat ta steget ut på okänd mark.

Just nu ser det mörkt ut på arbetsfronten men jag tror på mirakler och jag tycker mig kunna se en liten ljusning på arbetsfronten. Kanske är det du som läser det här inlägget som kommer att stå för den ljusningen?

Om du är intresserad av att veta mer om mig och vad jag har arbetat med tidigare är du varmt välkommen att besöka min yrkesprofil på Linkedin. Om du så vill får du gärna lägga till mig i dina kontakter. Du får gärna kontakta mig om du vill veta lite mera om mig.

Dagens låt: Ramones - I Believe In Miracles

Text och foto: © Mikael Good, 2012. All Rights Reserved.

Ps: 
Om ni har missat det så har jag även en annan blogg där det händer att jag postar en del inlägg som inte håller sig riktigt inom ramarna för en blogg på Fotosidan. Besök den gärna: http://chasid68.blogspot.se/

 

Inlagt 2012-11-05 08:50 | Läst 4387 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Tyvärr kan jag inte erbjuda dig nåt jobb, men jag kan heja på.......
Klart du får nytt jobb. Jag tror på att kreativa människor alltid slår sig fram på ena eller andra viset.
Lycka till
Marianne
Svar från Chasid   2012-11-05 13:53
Tack för din kommentar och ditt stöd Marianne :)
/Mikael Good
Gillar din framtidstro. Jag har också tagit massa steg i olika riktningar, alltid spännande att se vart de leder. Din bild idag faller mig dessutom helt i smaken med den sparsamma färgskalan och lugnande motivet. Önskar dig lycka till med nya setg. Mvh Elisabeth
Svar från Chasid   2012-11-06 11:10
Tack för din kommentar och dina uppmuntrande ord Elisabeth :)
/Mikael Good

Innehållskategorier

  • Intresse - Konsertfoto
  • Intresse - Reportage / Situation
  • Intresse - Svart-vitt

    Arkiv