Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Jag har fått en del frågor om min profilbild DEL II edit 19.30

När jag bytte min presentationsbild till en egenhändigt ihopsnickrad teckning av gamle Leonid, så blev det en del positiva och negativa reaktioner både i min privata mail och i mitt blogginlägg, de som svarat i min privata mail refererar jag inte av princip:
http://www.fotosidan.se/blogs/chasid/11714.htm

EDIT 19.30: Det är kul att det blir en positiv diskussion om en illustration särskilt som den inte är förnedrande, annars så brukar det bara vara kränkande och förnedrande teckningar och illustrationer som skapar debatt. SLUT EDITEfter att jag tänkt igenom presentationsbilds situationen ett par dagar så bestämde jag mig för att lägga upp en ny bild som föreställer mig själv och inte någon annan! Något foto blev det inte heller denna gång. Det beror inte på att jag skäms för mitt utseende - för det gör jag inte, jag tycker inte om att vara med på bild helt enkelt.

Den nya bilden är en nyligen omarbetad version av en målning på temat I´m the World Leader Pretend, som jag gjorde som en tusch - scanner - painter - live picture - photoshop målning. De som känner mig anar säkert ironin bakom målningen! Du kan se den nya presentationsbilden i större storlek nedan.

EDIT 19.30
: Om du vill kan du få köpa en kopia av målningen som en signerad A2 affisch och montera upp den på lämplig vägg, maila mig i så fall! SLUT EDITI´m the World Leader Pretend


Veckans skiva: At The Controls Dubwise - Mikey Dread (samma som tidigare i veckan)

//Chasid

Inlagt 2007-10-05 19:30 | Läst 19374 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Haha, det är bara på fotosidan som sånt här kan vålla vilda diskussioner. :D
Svar från Chasid 2007-10-05 19:18
Hej Mårten! Jag tror att det skulle bli diskussion på en del andra sajter också. Men det är kul att det blir diskussion om en illustration särskilt som den inte är förnedrande, annars så brukar bara kränkande och förnedrande teckningar och illustrationer skapa debatt.
//Chasid
nu är väl Leopold ganska död så han klagar nog inte :-)
och anhängarna är heller inte så många, procentuellt på FS vill jag tro de är marginella,så det hadde nog kunnat gå.
Nå din gamla/nya affich liknar något Leopold kunde ha gillat.Det ända som fattas är några som mascherar med spadar,den riktiga arbetaren.
vad betyder: ciasjd? är det riktigt översatt ljud?
Svar från Chasid 2007-10-07 08:41
Hej Lena, jag tror att Leopold (Leonid) skulle kännt sig ganska så hedrad! Det är bättre med gevär än spadar, med gevär kan man förtrycka de som har spadar och få dem att arbeta mer effektivt och lydigt. Ciasjd? Chasid står det ju, H'et är som vårt H och det konstiga sidställda M'et är S som i Sigma!
//Chasid
jaja,jag är ju inte grek-är det ditt riktiga namn?
Svar från Chasid 2007-10-08 11:09
Nej det är i mitt riktiga namn utan mitt artistnamn!
//Chasid