Multireporter och opinionsbildare. Det som står i min blogg är mina högst privata tankar och åsikter.

Jag har inte bytt namn till Desmond Dekker

I söndags loggade jag in på det som jag trodde var mitt vilande flickr-konto för att lägga upp ett bildreportage som handlar om en rysk tonårsmamma.

När jag var klar teskörde jag bildspelet och arrangerade om bilderna något innan jag kopierade html-koden och klistrade in den i min blogg. Några timmar efter att jag hade publicerat bloggposten den 24 december gick jag in för att kolla en kommentar och då möttes jag av en textruta där det stod: "A safe haven for Lisa from Desmond Dekker on Flickr" och det gjorde mig lite förbryllad, men jag skulle precis iväg och hann inte göra något åt det. Nu var ju i och för sig Desmond Dekker en artist som gjorde en hel del riktigt bra musik när det begav sig men det namn som jag själv har valt för mitt Flickr-konto är Chasid 1968.I och med att bildspelet i detta nu har haft över 800 besökare från jordens alla hörn är det nog lite försent för mig att ändra namnet på kontot eller att flytta bilderna till mitt Chasid 68-konto. Jag får nog leva med att mitt Flickr-konto heter Desmond Dekker :) Att antalet besökare till reportaget är såpass många har gett mig lite blodad tand och jag kommer nog att lägga upp fler reportage på Flickr i framtiden. Som jämförelse har det reportaget som ligger på mitt andra Flickr-konto bara passerat 100 besökare efter två år och då fick det ändå rejält med draghjälp från Världens Barns hemsida och deras Facebook-konto.

Dagens låt:Desmond Dekker and the Aces - A It Mek‬

Text och foto: © Mikael Good. All Rights Reserved.

Inlagt 2012-12-28 09:21 | Läst 7989 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Det var ju riktigt konstigt. Desmond Dekker var riktigt bra och är en av mina favoriter.
Svar från Chasid   2012-12-28 11:48
Tack för din kommentar Dawid :)
Visst är det märkligt och jag kan inte begripa hur namnet blev som det blev. På några av dina inlägg på Google+ har jag förstått att vi har ett gemensamt intresse i Ska och Rocksteady.
/Mikael Good
Norpan   2012-12-28 11:50
Någon måste ju ha hackat ditt konto eller så har du råkat klippa in någon text eller något.

Vi har tydligen många gemensamma intressen då :)

Innehållskategorier

  • Intresse - Konsertfoto
  • Intresse - Reportage / Situation
  • Intresse - Svart-vitt

    Arkiv